SRĐAN ADŽEMOVIĆ DOBIO NANOGICU! Kumovi mu Šljuka, Joca Amsterdam i Velja Ilić, bio u braku sa čuvenim pevačicama!

Autor:

Hronika

11.05.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je i kum ubijenog vođe "zvezdarskog klana" Sredoja Šljukića Šljuke

SRĐAN ADŽEMOVIĆ DOBIO NANOGICU! Kumovi mu Šljuka, Joca Amsterdam i Velja Ilić, bio u braku sa čuvenim pevačicama!

Foto: pixabay.com

Apelacioni sud u Beogradu osudio je pravosnažno Srđana Adžemovića Adžema (62) na godinu dana kućnog zatvora, sa nanogicom, zbog posedovanja nelegalnog pištolja!

Ovaj slučaj datira još od 11. avgusta 2014. kada je u beogradskom klubu "Zvezdara teatar" kod Adžemovića pronađen pištolj, uz koji se nalazio pripadajući okvir sa 13 metaka, za čije držanje i nošenje nije imao odobrenje nadležnog organa.

Kumstvo i povezanost sa kriminalnim krugovima

Srđan Adžemović Adžem poznat je kao kum Velimira Ilića, lidera Nove Srbije, ali i kao prijatelj Sretena Jocića, poznatijeg kao Joca Amsterdam.

Dodatno, bio je i kum ubijenog vođe "zvezdarskog klana" Sredoja Šljukića Šljuke, koji je likvidiran 27. septembra 2002. Njegovo ime često se povezivalo sa nizom obračuna na beogradskim ulicama, te je neretko bio "gost" na stranicama crne hronike.

Pucnjava u fitnes klubu kao deo kontroverze

Adžemović je postao široj javnosti poznat nakon pucnjave u fitnes klubu u sportskom centru Voždovac, 30. maja 1994. U toj pucnjavi, koja je umalo odnela živote, Adžemoviću su se suprotstavili Nemanja Ristić i Bane Grebenarević, pripadnici "voždovačkog klana", kojim je upravljao Goran Vuković Majmun, ubijen u decembru te godine. U tom sukobu, stradala je i Tatjana Nikolić (20), gošća lokala, kao žrtva zalutalog zrna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading