PEVAČ U DVORIŠTU ČUVA PRAVOG VUKA: Svi su mislili da se šali, a onda je usledio ŠOK!

Autor:

Zabava

28.04.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas su Peđa i vučica Milica najbolji prijatelji!

PEVAČ U DVORIŠTU ČUVA PRAVOG VUKA: Svi su mislili da se šali, a onda je usledio ŠOK!

Foto: INSTAGRAM.COM/VUJICPEDJA

Popularni pevač Peđa Vujić, koji je zaposlen kao aviomehaničar, u svom dvorištu drži pravog pravcatog vuka. Naime, folker je oduvek imao želju da u svojoj kući, pored brojnih životinja, ima vučiču koju će pripitomiti. Vremenom je njegova vučica postala prava atrakcija u njegovom mestu, pa redovno objavljuje fotografije na društvenim mrežama, sa tvrdnjom da niko ne treba da je se plaši.

 

- Pre par godina moj brat Miki i ja odosmo na Kosovo kod nekih naših prijatelja. Tokom sedeljke u malo pripitom stanju usledila je priča "Šta ćeš da ti brat pokloni", a ja sam odgovorio da hoću l pravog vuka - štene! Mislio sam sa je to obična pijana priča, pa sam i zaboravio šta sam poželeo. Godinu dana kasnije štene me je sačekalo u Tetovu. U tom trenutku kući sam imao dva Kavkasca i dva Šarplaninca. Pošto sam bio fan kultne serije "Igra Prestola", prvo sam hteo da se zove "Nymeria" po jedinoj preživeloj vučici u serijalu! Ali onda gledam, pa u Srbiji smo, zvaće se vučica Milica - započeo je pevač priču, a potom objasnio da li postoji strah zbog životinje.

- Pa imali ste dve sestre Kamalu i Amalu odgajili ih vukovi, imali ste onog malog iz Bosne, odgajili ga vukovi, ima još par slučajeva. Nigde nisam pročitao da su nekog odgajili psi ili druge slične karnivore - rekao je Peđa.

Pevač koji svakog vikenda puni klubove po Srbiji i poznat je kao neko ko na privatnim slavljima dize atmosferu do usijanja cesto svuda sa sobom vodi i vučicu Milicu! Njih dvoje se voze u autu, šetaju, a folker joj neretko i zapeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dingo

29.04.2024 09:52

Pedja je jedno milo i pošteno stvorenje,pokojni otac ih je vaspitao bas kako treba.inace živi u mestu Boljevci kod Surcina.od oca je nasledio ljubav prema muzici.