MIA PROGOVORILA O RAZVODU! Pevačica otkrila sve o prevari! Ovome se niko nije nadao!

Autor:

Zabava

28.04.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borisavljevićka nikad iskrenije govorila na temu braka.

MIA PROGOVORILA O RAZVODU! Pevačica otkrila sve o prevari! Ovome se niko nije nadao!

Foto: Instagram.com

Pevačica Mia Borisavljević kaže da su razvodi sada u modi, kao i da bi njen razvod od supruga Bojana pao u senku zbog njenih koleginica koje se uveliko razvode u poslednje vreme. 

Kad dođu deca, mnogo manje misliš na sebe. Ko nema decu, neka maksimalno brine o sebi jer će doći momenat kada nećete više moći da budete na prvom mestu - kroz smeh je rekla Mia, koja na pitanje voditelja kako će se njen suprug i ona izboriti sa udvaračima svojih ćerki kad porastu, ima radikalno rešenje: 

Foto: printscreen/pinktv

Mia Borisavljević

 

- Bojan uvek kaže:"Ja imam pušku!". On je lovac, tako da će Ema i Tea imati neku pratnju i pucaće se iza njih! Mnogo mi se dopada što je on tako zaštitnički nastrojen. To su stvarno odlične stvari. Treba svaki muškarac da bude takav prema svojoj porodici. 

Mia je u emisiji "Premijera - Vikend Specijal" prokomentarisala i razvode svojih kolega Dragane Mirković sa suprugom Tonijem Bijelićem, kao i Harisa Džinovića sa Melinom:

Foto: printscreen/RTVPink

Mia Borisavljević

 

- Baš je zavladala ta neka pošast razvoda, mi nećemo sada jer ne bismo došli do izražaja. Mislim kad prestane ljubav, tada sve prestaje i džabe poštovanje. Sve počinje i završavala se s ljubavlju - iskreno je odgovorila Borisavljevićeva koja tvrdi da Bojan i ona održavaju ljubav, ali da ne postoji garancija da će zauvek ostati zajedno:

- Čuvamo ljubav, ali nemam neki recept. Kad bi neko znao taj recept, bio bi milioner. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading