KRAO ALKOHOL I ODŠETAO IZ PRODAVNICE KAO DA NIŠTA NIJE BILO: Uhapšen lopov iz Beograda

Autor:

Hronika

13.05.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okrivljenom se stavlja na teret da je savlađivanjem mehaničkih i elektronskih prepreka oduzeo tuđe pokretne stvari drugom.

KRAO ALKOHOL I ODŠETAO IZ PRODAVNICE KAO DA NIŠTA NIJE BILO: Uhapšen lopov iz Beograda

Foto: Shutterstock

Dana 13.05.2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo optužni predlog protiv V.M. (rođen 1978. godine) zbog postojanja opravdane sumnje da je u vremenskoj povezanosti od 19.11.2023. godine do 15.04.2024. godine na Novom Beogradu, u objektima „Maxi“ koji su u vlasništvu privrednog društva „Delhaize Serbia“ učinio više krivičnih dela Teška krađa iz člana 204. Krivičnog zakonika.

Okrivljenom se stavlja na teret da je savlađivanjem mehaničkih i elektronskih prepreka oduzeo tuđe pokretne stvari drugom, u nameri da njihovim prisvajanjem pribavi sebi protivpravnu imovinsku korist i to tako što je sa rafova odeljka sa alkoholnim pićima uzimao flaše koje je najpre stavljao u potrošačku korpu, pa je iskoristio odsustvo radnika i iz desnog džepa jakne koju je nosio na sebi izvadio klešta koja je upotrebio u cilju savlađivanja elektronske prepreke – elektronske zaštite artikla od krađe (zujalice), koje je potom ubacio u rafove, a flaše je stavljao za pojas svojih pantalona i izašao iz objekta bez prethodnog plaćanja, na koji način je oštetio navedeno pravno lice za iznos od oko 30.000,00 dinara.

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo Trećem osnovnom sudu u Beogradu da okrivljenog oglasi krivim i da ga osudi na kaznu zatvora u trajanju od 1 (jedne) godina i 6 (šest) meseci, kao i da mu produži pritvor koji je prema okrivljenom već određen rešenjem suda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading