MARIJA MUZIKU KITILA EVRIMA! Ovako je Šerifovićka proslavila krštenje sina! Ovo su svi detalji! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.05.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimke je podelila na Instagramu, a nema sumnje da su se baš dobro proveli.

MARIJA MUZIKU KITILA EVRIMA! Ovako je Šerifovićka proslavila krštenje sina! Ovo su svi detalji! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Marija

Pevačica Marija Šerifović krstila je nedavno sina Maria u jednoj crkvici u Beogradu u strogoj tajnosti, a posle svečane ceremonije je sa porodicom i prijateljima slavila za sve pare!

Naime, ona je prvo otpevala duetsku pesmu "Ti mi uvek trebaš" koju je snimila sa majom Vericom Šerifović, a potom je otpevala i "Uspori malo sudbino sestro", numeru Džeja Ramadanovskog.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Snimke je podelila na Instagramu, a nema sumnje da su se baš dobro proveli.

Inače, Marija Šerifović je svog naslednika, krstila juče u Hramu Svetog Velikomučenika Dimitrija u Beogradu, na dan svoje slave Sveti Vasilije Ostroški.

Krštenje malog Maria je obavljeno u krugu najbližih. Nakon krštenja organizovan je ručak za porodicu.

Foto: Youtube.com printcreen

Marija Šerifović

 

Podsetimo, Marija Šerifović je krajem prošle godine dobila sina Maria, kog je na svet donela surogat majka, a ne davno se pojavila i informacija da Marija nema u planu i drugo dete.

Foto: Youtube.com printcreen

Marija Šerifović

 

Dugo sam se spremala za taj trenutak dolaska bebe na svet i bezbroj puta zamislila u glavi kako će to sve izgledati... I majka i bliske prijateljice su mi pričale, ali taj osećaj je ipak rečima neopisiv, nešto najposebnije... Čini mi se da je tih nekoliko minuta prvog dodira trajalo prekratko ili predugo! Jednostavno toliko emocija od kojih stane svaki drugi osećaj.  Sve vreme sam bila prisutna. Od odlaska u bolnicu, pa do samog porođaja. I ne samo tokom porođaja. Moji česti odlasci u Ameriku su upravo bili time motivisani. Poslednjih mesec dana smo sve vreme bili zajedno. Želela sam da prođemo zajedno svaki korak, svaki sekund tog čina - pričala je ranije pevačica. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading