OVI PEVAČI SU SE UPUSTILI U SPISATELJSKE VODE Svoju najveću intimu otkrili u autobiografijama!

Autor:

Zabava

12.05.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neki su obelodanili intimu, a nekima je pisanje ušlo u krv i postalo životni poziv

OVI PEVAČI SU SE UPUSTILI U SPISATELJSKE VODE Svoju najveću intimu otkrili u autobiografijama!

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vladimir Lukić/Nebojsa Mandic, E-stock, pixabay.com

Više nije retkost da se poznate ličnosti upuštaju u spisateljske vode, sve je više i više onih koji su se odlučili da kroz autobiografju predstave intimne ispovesti, a nekima je spisateljstvo ušlo u krv i postalo životni poziv. Tu su Jelena Bačić Alimpić, Vesna Dedić, Mirjana Bobić, koje su se potpuno posvetile pisanoj reči, a sa književnim perom oprobali su se Marija Šerifović, Vesna Zmijanac, Marijana Mateus, Neda Ukraden, Aca Lukas, Žarko Laušević. 

Foto: Vladimir Lukić

 


Nisam htela biti pevačica punjena silikonom
"Ispovest" Marije Šerifović iz 2014. godine predstavlja pevačicinu autobiografiju, gde u ispovednom tonu govori o porodici, muzici, ljubavima, Evroviziji...
- Ne izgledam kao plavuša sa estrade punjena silikonom, a ipak sam pevačica, i to prilično drugačija, u svakom pogledu. O meni su u medijima kružile razne priče: pisali su da sam transvestit, da imam testise, da mi je država dala ogromne pare posle pobede na Evroviziji, da sam u sprezi sa političarima, i razne druge gluposti. Svi već sve znaju o Mariji Šerifović, ali me retko ko zaista poznaje. Pišem ovu knjigu jer imam želju da onima koji vole moje pesme, a i svima drugima, ispričam šta mi se dogodilo pre nego što sam postala ono što danas jesam... Svaka ovde zapisana reč je istina" -  napisala je Marija u autobiografiji.

Foto: Leteci

 


U vreme najveće slave imala sam dva pobačaja
Pevačica Vesna Zmijanac je 2000. godine želela da se oproba kao spisateljica. Knjizi je dala simboličan naziv po pesmi „Kad zamirišu jorgovani", u kojoj je opisala potresne momente i otkrila da je imala dva pobačaja.
- Bilo mi je suđeno da u vreme moje najveće slave spoznam i najveće duhovne muke, da veliku radost zbog velikog uspeha potisnem i isto tolikom (još i većom, zapravo!) žalošću, da kroz lako podnošljivu, malu i kratkotrajnu fizičku patnju tela spoznam i onaj ogromni, jedva izdrživi i večno prisutan bol, bol koji gubitak deteta ostavlja u roditelju" - pisala je Vesna.

Foto: Instagram-marijanamateus

 


Nisam odolela šarmu oženjenog muškarca
Marijana Mateus, modna dizajnerka, još jedna je u nizu estradnih spisateljica koja je knjigom „Amoaž" iznela intimne detalje. Tom prilikom je otkrila i da je njen nekadašnji suprug Miodrag Kostić bio veren kada su se upoznali.
- Nikada nisam ciljala na muškarce koji su bili zauzeti. To sa Miodragom bila je slučajnost, a ja sam bila zaneta mladalačkim emocijama. Budući da je bio stariji od mene, pokušala sam da uteknem iz te priče. Ali, on je čovek koji zna da vas zavede ne na prvu, već na drugu loptu. Uspeo je da me osvoji. Zaljubila sam se u njega. Znala sam da je zauzet, ali nisam odolela njegovom šarmantnom udvaranju - pisalo je u njenoj knjizi

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ, Youtube/ Tvrda Priča / Nešto Drugačije

 


Ne krijem ni tuđe ni svoje prevare
Šokantna autobiografija Aleksandra Vuksanovića, poznatijeg i kao Aca Lukas, pod nazivom "Ovo sam ja", mnoge je zaintrigirala, iznenadila, a retko ko je ostao ravnodušan. Folker je u svojoj autobiografiji izneo detalje koji su zapanjujući i čini se da nije želeo da cenzuriše nijedan momenat, već se potpuno ogolio i čitaocima dao sve na dlanu. Najveća frka podigla se oko njegovog života sa Sonjom Vuksanović. Nakon detaljno opisanih svađa i uvreda, te napadima da ju je Lukas navodno varao sa "kepecom iz Zvezda Granda", isplivali su novi detalji iz knjige u kojima je pevač otkrio da ga je Sonja navodno varala sa košarkašem.

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

 


Moj otac je Sašu Popovića smatrao cirkusantom
Pevačica Neda Ukraden objavila je knjigu Zora je svanula, a uprkos iskrenoj ljubavi koju opisuje sa strane Saše Popovića, Neda je u knjizi navela da su njih dvoje po svemu pripadali različitim svetovima, te da je njihova ljubav bila osuđena na propast. Takođe, ni njen otac nije imao bajno mišljenje o njemu, već ga je, kako je rekla, smatrao cirkusantom i neozbiljnim čovekom, a do detalja je opisala i kako je u pola četiri noću upao u njenu kuću i tražio da se izjasni po pitanju njihove ljubavi što je danima bilo u žiži interesovanja. 

Foto: ATAImages, Printscreen

 

Laušević pričao o sopstvenom grehu
Knjige Žarka Lauševića "Godina prođe, dan nikad", "Dnevnik jedne robije" i "Sve prođe, pa i doživotna" postale su bestseleri i nikako nisu zaboravljeni. Glumac je potanko i na potresan način pripovedao o sopstvenom grehu koji je promenio njegov život, ali i kakve su bile posledice istog. Mnogi njegovi citati koriste se na društvenim mrežama, a najpoznatiji su
Žalim prošlost, nadam se budućnosti, nezadovoljan sam sadašnošću - to je moj život!
Čovek bez karaktera isto je kao jezik bez reči.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading