ČOLINA ĆERKA OBJAVILA INTIMNE FOTOGRAFIJE SA DEČKOM: Otkrivena tajna LOKACIJA na kojoj se Una nalazi sa OVIM FRAJEROM!

Autor:

Zabava

12.05.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Una Čolić objavila prisne kadrove sa dečkom!

ČOLINA ĆERKA OBJAVILA INTIMNE FOTOGRAFIJE SA DEČKOM: Otkrivena tajna LOKACIJA na kojoj se Una nalazi sa OVIM FRAJEROM!

Foto: Instagram-unacolic

Una Čolić, ćerka poznatog pevača Zdravka Čolića, svoje pratioce na društvenim mrežama redovno obaveštava o svojim aktivnostima, a poslednje objave su izazvale pravu pometnju među njenim fanovima. Naime, Una je nedavno objavila fotografije sa svojim dečkom, čije lice je i ovog puta odlučila da sakrije.

Par je otputovao u Sloveniju, a romantični kadrovi iz ove zemlje otkrivaju koliko su zaljubljeni. Una je svoje pratioce počastila fotografijama na kojima se vide kako uživaju vozeći se motorom, dok se ona čvrsto grli sa svojim dragim. Nakon vožnje, odlučili su da proslave ljubav u jednom restoranu uz čašu vina.

 


Zdravko Čolić nedavno je progovorio o popularnosti svoje ćerke na društvenim mrežama, ističući da ona voli da se slika i komunicira sa ljudima putem interneta. Pevač je priznao da ne voli takvu vrstu pažnje, ali da shvata da je to moderna era i da ne može da joj zabrani da to radi.

Una Čolić veoma je aktivna na društvenim mrežama, gde redovno deli delove svog svakodnevnog života sa svojim pratiocima. Njene objave prate brojni fanovi, a fotografije iz Slovenije su izazvale posebnu pažnju javnosti.

Foto: Instagram.com, Youtube.com printscree

Zdravko Čolić i Una Čolić

 

- Ona samo nešto slika. Ja je kaznim, ne volim to, ali ne mogu joj zabraniti. Ona je takva... Jednostavno, komunicira s ljudima, voli da se slika. Sa mnom se slikaju. Ja nisam nikad takav bio, što manje, to bolje. Samo kad moram, zbog posla. A ona samo telefon. Ja ne mogu da joj zabranim, šta da joj radim. To je drugačije potpuno nego što je nekad bilo. Pre si morao fotografa da unajmiš da te slika ili si morao imati dobar fotoaparat kući, pa onda čekaš da izradiš slike - rekao je pevač za Avaz.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading