UDALA SE UNUKA BATE ŽIVOJINOVIĆA: U venčanici pokazala TRUDNIČKI STOMAK!

Autor:

Zabava

12.05.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dina Živojinović sve oduševila!

UDALA SE UNUKA BATE ŽIVOJINOVIĆA: U venčanici pokazala TRUDNIČKI STOMAK!

Foto: Instagram.com

Dina Živojinović

Današnji dan bio je poseban za unuku legendarnog glumca Velimira Bate Živojinovića, Dinu Živojinović, koja se udala za svog dugogodišnjeg izabranika Aleksu Đukanovića. Mladenci su se venčali u Kragujevcu, gradu iz kojeg potiče mladoženja, a kako je nedavno otkriveno, Dina sa svojim verenikom očekuje blizance.

Crkveno venčanje održano je u prelepom ambijentu Manastira Drača, dodajući poseban duhovni pečat ovom važnom događaju. Dina je zablistala u predivnoj venčanici sa velom i puštenom kosom, a njen stil je upotpunjen dubokim izrezom kod grudi, dajući joj sofisticiran i elegantan izgled.

 


Dina se ističe svojom skromnošću i ne voli da se javno eksponira, što je retkost u svetu poznatih ličnosti. Njen obrazovni put obuhvata studije u Parizu, a pohvaljena je i diplomom Diplomatske akademije u Beogradu, pokazujući svoju posvećenost obrazovanju i ličnom razvoju.

Dina je imala posebno emotivnu povezanost sa svojim dedom, legendarnim glumcem Batom Živojinovićem. Ona je bila uz njega tokom poslednjih meseci njegovog života i taj period je za nju imao poseban značaj. Kako je jednom prilikom istakla, ta iskustva su ih približila na novi način, omogućavajući im da vode ozbiljnije razgovore o životu i poslu.

Venčanje Dine Živojinović i Aleksa Đukanovića predstavlja divan događaj koji je okupio porodicu i prijatelje u Kragujevcu. Dina je pokazala svoju skromnost i eleganciju, dok je njena emotivna veza sa dedom Bata Živojinovićem dodala dodatnu toplinu ovom veselom događaju. Svim srcem im želimo srećan i blagosloven brak, uz radost zbog dolaska blizanaca.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading