UHAPŠEN JEDAN OD NAPADAČA NA GENERALA VUKAJLA ČAĐENOVIĆA!

Autor:

Hronika

13.05.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

General u penziji napadnut je 10. maja oko 21 čas na autobuskoj stanici na Trošarini. Navodno su ga tukla trojica muškaraca, a on je istražiteljima ukazao da mu je jedan od napadača možda poznat odranije, kao sin bivšeg kolege

UHAPŠEN JEDAN OD NAPADAČA NA GENERALA VUKAJLA ČAĐENOVIĆA!

Foto: Shutterstock, Društvene mreže

Policija je danas po nalogu Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu uhapsila Adisa S. zbog sumnje da je on jedan od napadača koji su brutalno pretukli generala u penziji Vukajla Čađenovića (75), saznaje Kurir.

Uhapšenom je određeno zadržavanje po nalogu Drugog osnovno javnog tužilaštva.

Podsećanja radi, Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog Drugom osnovnom javnom tužilaštvu kako bi u saradnji sa policijom uspeli da se otkriju, a potom i procesuiraju napadači.

- General u penziji napadnut je 10. maja oko 21 čas na autobuskoj stanici na Trošarini. Navodno su ga tukla trojica muškaraca, a on je istražiteljima ukazao da mu je jedan od napadača možda poznat odranije, kao sin bivšeg kolege - podseća izvor.

General Vukajlo Čađenović potvrdio  je da se incident zaista desio, ali da su njegove povrede sada sanirane i da se oseća dobro. Čađenović je istakao da su lekari utvrdili da one nisu opasne po život, te da je sada van bolnice i očekuje da će se potpuno oporaviti, pišu Novosti.

Prema prvim informacijama, generala u penziji napala su trojica muškaraca u petak, 10. maja, kod Trošarine. Nezvanično, jedan od napadača je navodno bio poznat generalu, možda kao sin bivšeg kolege. Međutim, Čađenović je istakao da ne može sa sigurnošću potvrditi tu informaciju, te da je to predmet istrage nadležnih organa. On je apelovao da se ne donose preuranjeni zaključci o motivima napada, već da se sačeka rezultat istrage.

- Ne znam nijednog od napadača. Istina, jedan mi je možda poznat odranije, kao sin bivšeg kolege, ali ne mogu i da tvrdim. To je posao nadležnih organa, oni nek istraže ko su napadači i koji je njihov motiv bio da nasrnu na mene. Ne treba prerano donositi zaključke, niti medijski naduvavati celu stvar. To će utvrditi istraga - rekao je Čađenović.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading