UHAPŠEN DILER IZ NOVOG SADA: Pretresom stana pronađena droga!

Autor:

Hronika

13.05.2024

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

J. G. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden.

UHAPŠEN DILER IZ NOVOG SADA: Pretresom stana pronađena droga!

Foto: shutterstock

hronika

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u  Novom Sadu  uhapsili su J. G. (2000) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom njegovog stana, policija je pronašla oko 165 grama marihuane i drobilicu sa ovom biljkom.

J. G. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu

Da podsetimo, inspektori Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu su uhapsili M. R. (36) iz Užica zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. U akciji na Zlatiboru, na lokalnom putu Vodice – Ljubiš, u vozilu ford kojim je upravljao osumnjičeni pronađeno je više od kilogram biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, potvrđeno je u Policijskoj upravi Užice.

Policija je, na Zlatiboru, na lokalnom putu Vodice – Ljubiš, u vozilu ford kojim je upravljao osumnjičeni pronašla više od kilogram biljne materije za koju se sumnja da je marihuana - potvrđen je u Policijskoj upravi Užice.

Osumnjičenom M. R. je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu. Ova akcija predstavlja važan korak u suzbijanju neovlašćene proizvodnje i distribucije opojnih droga na području Užica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading