KUVALO U MONTE KARLU - ISPLIVAO SNIMAK: Obradović se ŽESTOKO SUKOBIO sa najboljim igračem! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.04.2023

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura tokom susreta u kneževini.

KUVALO U MONTE KARLU - ISPLIVAO SNIMAK: Obradović se ŽESTOKO SUKOBIO sa najboljim igračem! (VIDEO)

Foto: Starsport

Željko Obradović i Saša Obradović

Utakmica protiv Partizana pokazala je da stari problemi u redovima Monaka nisu prevaziđeni, već su samo gurnuti pod tepih. Trener francuskog predstavnika u Evroligi Saša Obradović ponovo se skuobio sa jednim od najboljih igrača Majkom Džejmsom tokom treće četvrtine duela sa crno-belima.

Džejms se naljutio na kormilara zbog odluke da ga nakon tajm-auta ostavi na klupi, a društvenim mrežama kruži snimak njihove najnovije "kavge".

 

 

Situaciju je pokušao da smiri jedan od asistenata srpskog stručnjaka, čija se odluka pokazala ispravnom jer su "kneževi" potom napravili veliku seriju kojom su se vratili u rezultatski egal.

Ipak, "parni valjak" je na kraju trijumfovao sa 88:84, čime je obezbedio mesto među osam najboljih, dok će Monaku put doigravanja sa pozicije broj 4 tabele elitnog takmičenja, uz prednost domaćeg terena.

O dometima Partizana u top 8 fazi Evrolige govorio je Željko Obradović, a čestitke crno-belima na istorijskom podvigu "pljušte" sa svih strana...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading