GROBARI U DELIRIJUMU: Crno-beli saznali BRUTALNE vesti - Partizan jednom nogom već u Top 8!

Autor:

Sport

14.03.2023

17:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će dodatno obradovati Željka Obradovića i njegove igrače.

GROBARI U DELIRIJUMU: Crno-beli saznali BRUTALNE vesti - Partizan jednom nogom već u Top 8!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana slave pobedu nad Crvenom zvezdom

Završnica Evrolige donosi velika uzbuđenja, pošto se nekoliko ekipa bori za plasman među osam najboljih, što donosi mesto u plej-ofu elitnog takmičenja.

Jedna od tih ekipa jeste i beogradski Partizan, koji se trenutno nalazi u grupi ekipa od šestog do devetog mesta na tabeli, pošto četiri tima imaju skor od 15 pobeda i 13 poraza.

Jasno je da četu Željka Obradovića do samog kraja čeka velika borba za plasman dalje, a sada su crno-beli saznali odličnu vest pred nastavak takmičenja.

Naime, ekipa Monaka je odlučila iznenada da odstrani iz tima Majka Džejmsa, prvu zvezdu tima, koji će do daljnjeg trenirati odvojeno od ekipe. Kako se navodi, Amerikanac će sigurno propustiti utakmicu protiv Virtusa u Bolonji, a zatim će se situacija dodatno analiziratii proceniće se da li će se Džejmsu kazna produžiti.

Foto: Starsport

Majk Džejms u dresu Monaka

Ipak, Džejms je prekršio klupska pravila, a znajući disciplinska pravila kod Saše Obradovića, ne bi trebalo da čudi ako plejmejker bude van terena na duže vreme.

To svakako raduje igrače i trenera Partizana, pošto je Monako jedna od ekipa koja je ispred njih na tabeli, a iako je razlika tri pobede, do kraja je ostalo šest kola do kraja, pa je moguće i da crno-beli preteknu tim Saše Obradovića. Takođe, Monako će 7. aprila ugostiti Partizan, pa ukoliko Džejms ne bude u protokolu, "parni valjak" će imati dosta lakši posao u Kneževini.

Džejms je ove sezone najbolji strelac Monaka sa 16,8 poena po meču, a uz to je beležio i 4,7 asistencije i 3,5 skokova u dosadašnjih 27 mečeva elitnog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading