KOPOLA ULOŽIO SOPSTVENE MILIONE U NOVI FILM! Kan s nestrpljenjem iščekuje premijeru "Megalopolisa"!

Autor:

Zabava

15.05.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Scenario za ovo ostvarenje slavni reditelj je napisao još pre četiri decenije.

KOPOLA ULOŽIO SOPSTVENE MILIONE U NOVI FILM! Kan s nestrpljenjem iščekuje premijeru "Megalopolisa"!

Foto: shutterstock

Novo ostvarenje Frensisa Forda Kopole pod nazivom "Megalopolis" jedno je od najiščekivanijih ove godine, a publika u Kanu s nestrpljenjem očekuje premijeru 17. maja. O ovom projektu Kopola sanja već 40 godina, a da bi ga realizovao morao je mnogo da se žrtvuje.

Ne bi li ostvario svoju veliku želju i snimio "Megalopolis" Kopola je morao da uloži sopstvenih 120 miliona dolara! Prva verzija scenarija nastala je davne 1983. godine, a od tada do danas film je nekoliko puta najavljivan, odlagan, pa i napuštan, a čak su neke scene snimljene, pa kasnije odbačene.

Republika

Foto: Credit: SYSPEO / Sipa Press / Profimedia

 

Od osamdesetih godina prošlog veka Kopola je pokušavao da ovaj film progura kod velikih holivudskih studija, međutim, to mu nikako nije polazilo za rukom.

Naš novi film "Megalopolis" je najbolje delo kojim sam ikada imao privilegiju da rukovodim - rekao je Kopola.

U "Megalopolisu" glume Adam Drajver, Natali Emanuel, Đankarlo Esposito, Obri Plaza, Džon Vojt, Šaja Labaf, Lorens Fišburn i Dastin Hofman. Pored njih, pojaviće se i Kopolina sestra Talija Šajr i njen sin Džejson Švarcman, a film će imati gala premijeru na Kanskom festivalu 17. maja.

Produkcija filma završila se prošle godine, a u opisu filma navodi se da radnja ima veze sa Rimom, političkim ambicijama, genijima i budućnosti modernog sveta koji ide u kataklizmičnu budućnost. Takođe, navodi se da je reč o rimskoj epskoj bajci koja je smeštena u izmaštanu modernu Ameriku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading