DONALD TRAMP, SELENA GOMEZ I RIČARD GIR ZAJEDNO U KANU: Objavljena selekcija filmova koji će se boriti za ZLATNU PALMU!

Autor:

Zabava

12.04.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kanski festiva biće održan od 14. do 25. maja.

DONALD TRAMP, SELENA GOMEZ I RIČARD GIR ZAJEDNO U KANU: Objavljena selekcija filmova koji će se boriti za ZLATNU PALMU!

Foto: Tanjug/AP, Shutterstock

Objavljena je zvanična selekcija filmova 77. izdanja renomiranog Kanskog filmskog festivala koji će se ove godine održati od 14. do 25. maja. Film otvaranja biće "Drugi čin", reditelja Kventina Dupijea.

U okviru glavnog programa biće prikazano ostvarenje "Sva Lica Dobrote" Jorgosa Lantimosa, sa Emom Stoun u glavnoj ulozi. Još neki od naslova su "Emilija Perez" Žaka Odijara sa Zoi Saldanom i Selenom Gomez, "Luda Ljubav" Žila Leluša, "Moj Marčelo" Kristofera Onorea i "Pokrov" Dejvida Kronenberga sa Vensanom Kaselom i Dajan Kruger .

Takođe, u trci za Zlatnu palmu su filmovi poput "Veliko Putovanje", "Devojka sa Iglom" i "Motel Sudbina".

Republika

Foto: Credit: Michael TRAN / AFP / Profimedia

Demi Mur

U ponoćnoj selekciji biće prikazan film "Balkoni", dok će u okviru Kanske premijere biti prikazan film "Svi Vole Teudu".

Dokumentarni film "Ernest Kol, Izgubljeno-Nađeno" takođe će biti prikazan, zajedno sa premijernim prikazom filma "Septembar Govori" Arijane Labed.

Ovogodišnji Kan tako donosi filmove "Megalopolis" Frensisa Forda Kopole, Furiosa Džorža Milera, ali i "Horizont, američka saga" Kevina Kostnera. Neki od filmova su i "O, Kanada" Pola Šredera sa Ričardom Girom i "Partenopa" Paola Sorentina sa Gerijem Oldmanom. Tu je i "Supstanca" Korali Farget sa Demi Mur i Margaret Kvejli.

Pažnju će sigurno privući i "Šegrt" Alija Abasija, u kome Sebastijan Sten tumači Donalda Trampa u periodu 1970-ih i 80-ih, a van takmičarskog dela naći će se i film "Surfer" Lorkana Finegana sa Nikolasom Kejdžom u naslovnoj ulozi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading