SRPSKI GLUMCI SLAVILI USPEH U KANU! Trudna Milica Gojković skakala od sreće!(VIDEO)

Autor:

Zabava

11.04.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Sablja" je dobila nagradu za najbolju glumačku interpretaciju celog ansambla.

SRPSKI GLUMCI SLAVILI USPEH U KANU! Trudna Milica Gojković skakala od sreće!(VIDEO)

Foto: Credit: Alberto Terenghi/Ipa / ipa-agenc / IPA / Profimedia

Ekipa serije "Sablja" u Kanu

Veliko priznanje u Kanu osvojila je domaća serija "Sablja", koja je nagrađena za najbolju interpretaciju celog glumačkog ansambla. Ekipa priče o ubistvu srpskog premijera Zorana Đinđića nije krila uzbuđenje zbog odgromnog uspeha, a u trenutku kada je saopšteno da nagrada odlazi u ruke "Sablje" srpski glumci su počeli da vrište i zagrlili se.

Trudna Milica Gojković je skakala od sreće pre nego što je izašla na scenu da primi Zlatnu palmu i zajedno sa kolegom Lazarom Tasićem održi govor u dvorani "Limijer". Oduševljena i uzbuđena Milica je rekla da je njihov engleski loš i istakla da je ova nagrada velika čast.

 

 

- Hvala vam, velika je čast samo biti ovde sa vama večeras... Mislim, primamo nagradu pred Majkolm Daglasom, za ime sveta.. Prvo da se zahvalimo žiriju, ovo nam mnogo znači. Velika je čast, zahvaljujemo se producentu Snežani koja je uvek uz mlade glumce i velike podrška svima, hvala rediteljima Vladi i Goranu koji nas nisu pritiskali, pa smo mogli da dozvolimo sebi da padnemo i budemo nesavršeni, a taj osećaj je bio veoma oslobađajuć za nas... mogli smo da budemo kreativni. Dali ste nam slobodu! I hvala vam na tome, mnogo vas volimo - rekla je Milica.

Producentkinja Snežana Van Hauvelingen objavila je na svom Instagrm profilu snimak sa dodele i sa svojim pratiocima na ovoj društvenom mreži podelila emotivan trenutak kada je saopšteno da je "Sablja" nagrađena na Kanskom festivalu. Na njemu se čuje snažan vrisak glumačke ekipe i aplauz publike.

 

 

Nakon toga ekipa je snimila i poseban video i pokazala kako se raduje, a mnogi glumci čestitrali su kolegama na velikom uspehu. Gordan Kićić je u komentaru simbolično stavio pehar, a čestitke su uputile Tijana Marković, Aleksandra Kovač, Boris Isaković, Branka Šelić, Anđela Jovanović, Nedim Nezirović, Anđelika Simić, Marija Bergam, Maša Dakić i mnogi drugi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading