TRUDNA MILICA GOJKOVIĆ! Glumica ponosno pokazala STOMAK na premijeri "Sablje" u Kanu!

Autor:

Zabava

09.04.2024

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda predstojeće serije o ubistvu Zorana Đinđića otkrila kada stiže prinova.

TRUDNA MILICA GOJKOVIĆ! Glumica ponosno pokazala STOMAK na premijeri "Sablje" u Kanu!

Foto: Credit: Alberto Terenghi/Ipa / ipa-agenc / IPA / Profimedia

Svetska premijera serije "Sablja" održana je juče u čuvenoj dvorani "Limijer" u Kanu, gde je autorska i glumačka ekipa pozdravljena gromoglasnim aplauzom. Osim ponosa što je priča o ubistvu srpskog premijera Zorana Đinđića prikazana na Kanskom festivalu, glumica Milica Gojković pokazala je i trudnički stomak.

Ona je na crvenom tepihu pozirala sa svojim izabranikom direktorom fotografije Aleksandrom Košutićem. Oni su već nekoliko godina u vezi, a beba stiže početkom leta. 

Milicu je šira publika upoznala u seriji "Senke nad Balkanom", a gledali smo je i u seriji "Besa". Članica Jugoslovenskog dramskom pozorišta u Beogradu, a glumu je završila u klasi Nebojše Dugalića. Pre nekoliko godina dobila je nagradu "Ružica Sokić".

Republika

Foto: Credit: Alberto Terenghi/Ipa / ipa-agenc / IPA / Profimedia

 

Aleksandar Košutić živi na relaciji Beograd- Njujork. U Americi je završio studije u Njujorku. Pre "Sablje" radio je video-spotove, ali i reklame.

U seriji "Sablja" Milica igra novinarku Danicu, a malo je poznato da talentovana Milica Gojković nije bila prvi izbor reditelja Vladimir Tagić i Goran Stanković za glavnu ulogu novinarke!

Republika

Foto: Credit: Alberto Terenghi/Ipa / ipa-agenc / IPA / Profimedia

 

Lik Danice prvobitno je trebalo da dočara danska glumica srpskog porekla Danica Ćurčić, koja je veliku pažnju javnosti privukla učešćem u filmu "Mrak" Dušana Milića. Ipak, prema rečima dobro obaveštenog izvora bliskog produkciji, došlo je do promene.

Autorska i glumačka ekipa, među kojima su bili Dragan Mićanović i Ljubomir Bandović, nije krila sreću zbog premijernog predstavljanja "Sablje" u Kanu, a Milica Gojković je posebno blistala jer je to bio prvi put da je glumica pozirala na crvenom tepihu sa trudničkim stomakom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading