ATAMAN REKAO MICIĆU DA NAPUSTI KONFERENCIJU! Sve zbog rata u Ukrajini, a onda je Turčin opleo po svemu!

Autor:

Sport

21.05.2022

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno...

ATAMAN REKAO MICIĆU DA NAPUSTI KONFERENCIJU! Sve zbog rata u Ukrajini, a onda je Turčin opleo po svemu!

Foto: Tanjug/AP

Ergin Ataman

Trener Anadolu Efesa Ergin Ataman je na konferenciji za medije "spasio" Vasilija Micića jednog nezgodnog pitanja, pa je tako posle poslednjeg pitanja, koje se odnosilo na situaciju u Ukrajini, zamolio Vasu Micića da napusti konferenciju:

- Mislim da je Vasa isuviše umoran, vreme je da ide. Molim te, možeš da odeš, a ja ću da odgovorim na naredno pitanje - rekao je Ataman svom igraču. 

- Naravno da smo duboko uznemireni zbog situacije, pričao sam o ovome u prvim danima kada je rat počeo. Možda sam bio prvi, neko je pokušao da iseče moje reči uživo na TV-u. Ovo je neprihvatljivo da se dešava u ovom veku, ovo što se dešava u Ukrajini. Veoma mi je žao. Živim u Turskoj, sa turskim narodom, svi smo uznemireni što smo videli iskrene ljude, decu, stare, civile koji umiru i nestaju.

- To je neverovatno da se u ovom veku u 2022. dešava u Ukrajini. U smislu sporta je isto neverovatno. Žao mi je zbog mojih prijatelja koji rade u Rusiji, koji nemaju ništa s tim. Ovo je samo politika, sra*nje politika. Nadam se da će čovečanstvo da pobedi ovu situaciji, kao što smo pobedili korona virus u poslednje dve godine. Mislim da možemo i ovo da popravimo. To je sve - poručio je Ataman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading