POVERENJE SRBIMA: Evroliga delegirala sudije za fajnal-for!

Autor:

Sport

13.05.2024

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakl je zakazan od 24. do 26. maja u Berlinu.

POVERENJE SRBIMA: Evroliga delegirala sudije za fajnal-for!

Foto: Starsport

Odlučeno je da osam arbitara deli pravdu na mečevima Fajnal-fora Evrolige koji će se održati od 24. do 26. maja u Berlinu, a među delegiranim arbitrima su Ilija Belošević, Mehdi Difala, Damir Javor, Emin Mogulkoc, Uroš Nikolić, Karlos Peruđa, Sreten Radović i Fernando Roka. Belošević će po deseti put suditi mečeve Fajnal-fora, dok su Difala, Belošević i Javor već imali iskustvo sudjenja na Fajnal-foru pre dve godine.

Ilija Belošević će imati priliku da se ponovo dokaže na Fajnal-foru, pošto je već deset puta imao priliku da sudi mečeve ovog prestižnog takmičenja. Njegovo bogato iskustvo sigurno će doprineti kvalitetnoj organizaciji mečeva.

Prvog dana Fajnal-fora, 24. maja, na programu su mečevi između Real Madrida i Olimpijakosa, kao i između Panatinaikosa i Fenerbahčea. Dva dana kasnije, očekuje nas borba za titulu i meč za treće mesto.

Očekuje se veliko interesovanje navijača širom Evrope za ove mečeve, a uz iskusne arbitre koji će deliti pravdu, Fajnal-for Evrolige u Berlinu sigurno će biti nezaboravan sportski događaj.

Fajnal-for Evrolige je uzbudljivo takmičenje koje okuplja najbolje evropske košarkaše, a izbor iskusnih arbitara garantuje fer i kvalitetno suđenje na ovom prestižnom događaju. Navijači će sa nestrpljenjem iščekivati mečeve koji će odlučiti o novom šampionu Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading