PREVOZIO MIGRANTE PA SE ZABIO U ZID: Potera za krijumčarom dovela do tragedije, više osoba izgubilo živote

Autor:

Svet

16.05.2024

08:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Privatni automobil mađarskih registracija zabio se u zid porodične kuće.

PREVOZIO MIGRANTE PA SE ZABIO U ZID: Potera za krijumčarom dovela do tragedije, više osoba izgubilo živote

Foto: Shutterstock

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u četvrtak ujutro na području Brnaza u okolici Sinja.

Kako Slobodna Dalmacija doznaje s terena, u nesreći je život izgubilo nekoliko osoba, a na terenu su sve dežurne službe, kao i policija koja će uviđajem pokušati da otkrije sve okolnosti koje su do nesreće i dovele.

Zbog nesreće je otežan saobraćaj na deonici, Sinj – Split, pa se vozači mole da koriste alternativne pravce. Više informacija za sada nije poznato.

- Jutros oko 07 sati u mestu Brnaze dogodila se saobraćajna nesreća, sletanje privatnog vozila izvan kolovoza koje je nakon toga udarilo u zid. U vozilu se nalazilo više osoba. Četiri osobe su smrtno stradale na mestu događaja, a ostale osobe koje su se nalazile u vozilu su prevezene na pružanje lekarske pomoći. Prema prvim informacijama poginule osobe su najverojatnije migranti - otkrili su iz policije.

Dalmacija News doznaje kako je do nesreće došlo tokom policijske potere za krijumčarem migranata. Potera se, kako pišu, odvijala se jutros pre 7 sati od Trilja sve do Brnaza, a onda se privatni automobil mađarskih registracija zabio u zid porodične kuće.

Podsetimo, pre desetak dana na području Bentbaše u Sarajevu došlo je do pucnjave u kojoj je ranjena jedna osoba.

Policijska uprava Stari Grad saopštila je da je došlo do upotrebe vatrenog oružja, te da su u sukobu učestvovali migranti.

Prema trenutno raspoloživim podacima, prvobitno je došlo do fizičkog sukoba više migranata, da bi u jednom trenutku jedan od njih je potegao vatreno oružje i ranio državljanina Avganistana u desnu nogu.

Povređeni je prebačen u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading