NAPADNUT MALOLETNIK DOK JE ŠETAO PSA: Novi slučaj stravičnog vršnjačkog nasilja potresao zemlju

Autor:

Svet

14.05.2024

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je teže povređen dečak nije zadržan u bolnici, već je pušten na kućnu negu.

NAPADNUT MALOLETNIK DOK JE ŠETAO PSA: Novi slučaj stravičnog vršnjačkog nasilja potresao zemlju

Foto: Shutterstock

Novi slučaj vršnjačkog nasilja dogodio se u ponedeljak u Puli kada je nekoliko osoba na Paduljskom putu fizički napalo jednog maloletnika.

Kako prenosi, "Dnevnik.hr", lekarska pomoć pružena mu je u pulskoj Opštoj bolnici, gde je utvrđeno da je teže povređen, saopštila je u utorak istarska policija.

Policija je prijavu o tom incidentu primila juče oko 16 sati od roditelja napadnutog 14-godišnjeg dečaka, a policijski službenici utvrđuju okolnosti događaja i intenzivno tragaju za počiniocima.

- Kriminalističko istraživanje se nastavlja, a na koji je način dečak napadnut i koji je bio povod za taj incident, predmet je samog istraživanja - potvrdili su iz policije.

Dodaju kako se utvrđuju sve okolnosti koje su dovele do ovog napada.

Neslužbeno se saznaje da se incident dogodio u blizini kuće dečaka, koji je učenik osmog razreda Osnovne škole "Veli Vrh", a napadnut je dok je šetao psa.

Iako je teže povređen dečak nije zadržan u bolnici, već je pušten na kućnu negu.

Podsetimo, krajem prošle godine, policija u Puli privela je dvojicu mladića starosti 20 i 22 godine kao i jednog 19-godišnjaka koji su fizički napali jednog tinejdžera koga su nakon što su ga pretukli ubacili u gepek.

Njemu je jedan od napadača koga je poznavao od pre rekao da dođe na određeno mesto u određeno vreme.

Žrtva nije ni slutila da se radi o klasičnoj sačekuši, te su ga na dogovorenom mestu četvorica mladića iznenada napala.

Kada je pao na zemlju gotovo u nesvesti, ubacili su ga u gepek. Potom su napadači vozili žrtvu po Puli, a onda su ga kod Valelunge izbacili iz auta na put.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading