DESINGERICA STIŽE U ŠIMANOVCE: Javno raskrinkao Miljanu Kulić, pa progovorio o AFERI sa Majom: Zatrudnela je... ŠOK!

Autor:

Zadruga

13.02.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni reper ponovo šokira domaću javnost!

DESINGERICA STIŽE U ŠIMANOVCE: Javno raskrinkao Miljanu Kulić,  pa progovorio o AFERI sa Majom: Zatrudnela je... ŠOK!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Dragan Kadić, E-stock

Miljana Kulić nedavno je svojim cimerima otkrila da je kontroverzni reper Dragomir Despić Desingerica stupio u kontakt sa njom, kao i da je od nje tražio da snime duet. Desingerica se oglasio, te demantovao ove navode.

- Šalje mi Dara danas u fazonu je l' ono istina?! Iskreno da ti kažem, brda sam krvario da bih sad skrnavio svoje ime i ceo rad. Cimaju me ozbiljne zvezde i saradnje, a kamoli te pričice. Pitali su me za Maju, ja sam rekao da mislim da će da pobedi, možda zato se gasira na tu priču i još nabada kako se zovem. Nisam lud da skrnavim svoj rad i delo - rekao je Desingerica.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Desingerica i Miljana Kulić

Despić je progovorio i o navodnoj aferi sa Majom Marinković i tome što ga svi stalno spajaju sa njom, a šta je krenulo otkad su uhvaćeni zajedno na jednom bazenu u Budvi.

- To je šoubiz bajo, svako ima neku svoju sferu, neko pravo na mišljenje i tako dalje, šta da radim. Ona je zatrudnela, šalim se, ništa, bajo, šta je istina, bili smo na moru zezali i se, bila je tu i moja menadžerka, zezali se, mi smo prijatelji i bio je gas, ona je drugarčina i red je da pobedi sada - ispričao je Desingerica za "Pink.rs".

Republika

Foto: shutterstock, ATAImages, instagram.com/majaamarinkovic

Maja Marinković i Desingerica

Inače, Desingerica će večeras biti gost voditelja Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou", koja se emituje iz studija u Šimanovcima, pored velelepnog imanje "Elite". Desingerica će biti gost sa svojom suprugom Nevenom, kako su prethodno gostovanje otkazali zbog njegove bolesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading