MAJA MARINKOVIĆ U TELEFONU POSEDUJE VRUĆE PORUKE SA DESINGERICOM? Starleta priznala kakve PREPISKE poseduje!

Autor:

Zadruga

14.01.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković se izlanula tokom boravka u Eliti o sadržaju koji se nalazi u njenom telefonu.

MAJA MARINKOVIĆ U TELEFONU POSEDUJE VRUĆE PORUKE SA DESINGERICOM? Starleta priznala kakve PREPISKE poseduje!

Foto: ST/Nemanja Pančić/ST/Nikola Mutić. Printscreen

Tokom večeri starleta Maja Marinković sedela je sa cimerima u prostoriji za pušenje, gde su razmenjivali životne lekcije, a tom prilikom ona je priznala kako funckioniše napolju. Naime, Maja je istakla da ne veruje muškarcima preko društvenih mreža, naročito kada uključe nestajući režim poruka. 

Marinkovićeva je istakla da zbog toga koristi dva telefona, kako bi na jedan slikala ili snimala poruke koje dobija od muškaraca, kako ne bi došli u situaciju da je prevare i od nje naprave naivnu devojku.

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković Elita 7

 

- Kome ti šalješ nestajuće poruke? Kakvu nameru ti imaš? Drugo je da pričamo drugarica i ja nešto, ali namera, ovo, marš bre! Uvek imam dva telefona, neću da mene neko zaj*be! Nema! - ispričala je Maja. 

- Mora čovek da se pazi! To ti pričam! Neću ja, ali hoće neko drugi! Hoće da pr**ju, a onda kuku majko! Pazite šta j**te - dodala je Marinkovićeva. 

Foto: ST/Nikola Mutić, Instagram.com

Maja Marinković i Desingerica

 

Mnogi su pomislili da je aludirala na letnju aferu sa Dragomirom Despićem Desingericom, reperom koji je dovođen u ljubavnu romansu sa starletom. Tokom leta se pojavio njihov zajednički snimak, koji je sve šokirao, međutim, Maja je u intervju za Republiku istakla da su oni bili i ostali samo poznanici, jer imaju zajedničke prijatelje. 

Još uvek nije poznato da li je Maja mislila baš na Desingericu, ili je generalno pričala o momcima, ali ostaje nam da vidimo da li će u nekom trenutku isplivati novi detalji te letnje afere iz Crne Gore. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading