MAJI MARINKOVIĆ POZLILO U ELITI: Dramatična scena u Šimanovcima, POVRAĆA na sve strane!

Autor:

Zadruga

13.01.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maji Marinković naglo pozlilo u rijalitiju ,,Elita".

MAJI MARINKOVIĆ POZLILO U ELITI: Dramatična scena u Šimanovcima, POVRAĆA na sve strane!

Foto: instagram.com/printscreen

Učesnici rijaliti takmičenja "Elita" su se ovih dana posebno osvrnuli na dobrodušnost i ljudski gest koji je Maja Marinković pokazala prema Marku Janjuševiću Janjušu. Nakon što se Janjuš vratio u Belu kuću nakon porodične tragedije, Maja je zajedno sa Milenom Kačavendom, Markom Đedovićem i Jovanom Tomić Matorom pružila podršku Janjušu i pokazala svoju empatiju.

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš se vratio u Elitu 

- Sinoć je povraćala, mrzelo je da skida šminku, pa počela da plače, ridala je, svakako joj čast to je baš ljudski. Vidi se da ne zaboravlja sve što ste prošli godinama - rekla je Milena.

- Stvarno svaka joj čast, vidi se da te je baš ispoštovala, po tako nekim stvarima se vidi ko ima dušu, a ko ne - rekla je Jovana Tomić Matora.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković Elita 7

 

Podsetimo, popularni učesnik rijalitija "Elita", Marko Janjušević Janjuš, izazvao je veliku pažnju tokom današnjeg razgovora sa takmičarima iznoseći detalje o aferi Aneli Ahmić i njenog bivšeg dečka. Ova informacija je munjevito postala viralna na društvenim mrežama, a fanovi rijalitija su ostali zapanjeni Janjuševićevim saznanjima.

- Kaže Janjuš za Aneli: ,,Kad joj je majka došla, prvo je pitala za bivšeg momka". Polako se klupko odmotava - stoji u objavi na jednoj Instagram stranici. 

Detaljnije pogledajte u nastavku:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zadruga (@zadruga)

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading