"NORMALNO DA JOJ TATA KUPUJE TANGE, NEĆE SIGURNO ŠVALERI!" Taki udario kontru Majinoj bivšoj drugarici, pa izazvao totalnu pometnju SKANDALOZNIM detaljima!

Autor:

Zadruga

08.01.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković je odgovorio Slađi Poršelini, pa šokirao javnost.

"NORMALNO DA JOJ TATA KUPUJE TANGE, NEĆE SIGURNO ŠVALERI!" Taki udario kontru Majinoj bivšoj drugarici, pa izazvao totalnu pometnju SKANDALOZNIM detaljima!

Foto: ST/Dragan Kadić

Prijateljstvo Maje Marinković i Slađe Poršeline okončalo se u Eliti, kada je Maja odlučila da isto prekine, zbog Slađinog druženja sa Anitom Stanojlović, koje je, kako Maja tvrdi, isključivo zbog kadra.

Nakon ove Majine odluke, oglasio se i njen otac, Taki, koji je imao priliku da upozna Slađu i konačno je priznao šta zaista misli o njoj i šta se sve dešavalo u njihovom prijateljstvu:

Republika

Foto: printscreen/instagram

Maja Marinković i Slađa Lazić

 

- Dosta je i Maja šlepovala na svojim leđima, da im nije Maje, pola njih u kući ne bi bilo tu! Šta da radiš, mora ona s nekim da se druži. Ona je kao svinja, čim vidi dublje korito, pravo tamo otrči. Kada je ušla, ona je prvo bila sa Aneli dobra, čim je neko aktuelan, ona ide kod njega...Ja mislim da ona ne treba da daje nebitnima na značaju, to su obićni statisti, one gluve patke, gluve plovke. Nije to njen nivo da komentariše neke indijanke! - rekao je Marinković.

- Da joj nije bilo mene, ne bi ni izašla u novinama. Najveći uspeh im je što su sedele kod Takija u krilu. Ma šta su bile, sedam dana na moru, Maja bila mesec dana...Njih boli što smo Maja i ja svuda. Dijamanti kada padaju u blato, oni su i dalje dijamanti, a gde su oni?! Maju će neko da vodi da obilazi Beograd, beogradsko dete?! Je l' su oni normalni?! Seljančure, ko zna odakle su došle. Njima je krivo, kao: "Tata kupuje tange", pa normalno, neće švaleri da kupuju...Kad je jedan dan imala istu kombinaciju odevenu?! Maja je skoro izašla u pidžami, kao svečano odelo da je imala, a u pidžami je bila - rekao je Taki za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
dušanka

09.01.2024 06:15

Taki SVAKA TI ČAST....MAJA JE NAJBOLJA OVE GODINE, A SLAĐA JE ZLO...KADRUŠA U SVAKOM POGLEDU...TREBALO BI MAJU ČUVATI OD NJE I TAKVIH...

Melanija

09.01.2024 08:43

Bruka neviđena. Makro svojoj sopstvenoj ćerci.