ANELI AHMIĆ SE KUVA OZBILJNA AFERA NAPOLJU: Stanija Dobrojević pokazala TAJNO ORUŽJE!

Autor:

Zadruga

05.01.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić dobila brutalnu osvetu!

ANELI AHMIĆ SE KUVA OZBILJNA AFERA NAPOLJU: Stanija Dobrojević pokazala TAJNO ORUŽJE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Privatna arhiva

Taki Marinković, otac Maje Marinković, aktuelne takmičarke, hteo to ili ne, zbog onoga što radi njegova ćerka u rijalitiju "Elita 7" je i on postao deo svega. Uz svoju ćerku je uvek, a mediji prate svaki njegov korak.

Marinković je sve danas iznenadilo kada je objavio sliku sa Stanijom Dobrojević, bivšom zadrugarkom, na svom Instagram profilu. Očigledno Taki ima visoko mišljenje o Staniji, sudeći po komentaru koji je stavio.

Foto: Instagram.com

Taki Marinković i Stanija Dobrojević

 

- Ko drugi nego prelepa Stanija - napisao je Taki u opisu fotke sa Dobrojevićevom, na kojoj su u prisnom zagrljaju.

Podsetimo, sukob između Stanije Dobrojević i Aneli Ahmić ponovo je aktuelizovan nedavnom Stanijinom posetom Beloj kući. Međutim, ovaj put, u priču se uključila i Anelina sestra Sita, koja je javno prozvala Staniju otkrivajući nove detalje o njenom poslovanju i ponašanju.

Foto: ST/Nemanja Pančić/Dragan Kadić

Stanija Dobrojević, Aneli Ahmić, Maja Marinković

 


Sita je izrazila svoje negodovanje zbog Stanijinog sukoba sa Anelom, ističući da je veoma razočarana što se situacija ponovo zaoštrila. Njene reči su izazvale pažnju javnosti, posebno kada je otkrila detalje o Stanijinim poslovnim aktivnostima.

Jedna od zanimljivih tačaka iz Sitinog obraćanja bila je njena konstatacija o Stanijinim poslovnim aktivnostima. Sita je istakla da je veoma važno razumeti pravu vrednost Stanijinih ulaganja i radova, posebno naglašavajući njen online sadržaj koji se može videti na njenim sajtovima i Jutjub kanalu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
sofija

05.01.2024 08:50

Stanijine aktivnosti mogu videti svi i tu nema ničeg lošeg, ne da "otkriva" neka nepismena luda.