ANELI NIJE RODILA ASMINOVO DETE? Procurila šok prepiska, DNK TEST sprečen u poslednjem trenutku! (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.01.2024

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mustafa Durdžić zbunio sve poslednjim oglašavanjem!

ANELI NIJE RODILA ASMINOVO DETE? Procurila šok prepiska, DNK TEST sprečen u poslednjem trenutku! (FOTO)

Foto: youtube.com/pink.rs, Facebook, Shutterstock

Nakon nedavnog ulaska u rijaliti ,,ElituStanije DobrojevićAneli Ahmić počela je da pecka starletu bez prestanka. Aneli je poludela jer je Stanija pred svima javno iznela kako Asmin Durdžić i ona nikad nisu bili u braku i da samim tim ona njoj muža nije preotela, kao i da za to postoje dokazi. 

Međutim, kako se Asmin ne oglašava na društvenim mrežama u njegovu zaštitu odlučio je da stane njegov otac, Mustava Durdžić, koji jesve iznenadio svojom poslednjom objavom na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk. 

Naime, on je napisao kako preuzima krivicu na sebe što Asmin nije na vreme uradio DNK test, kako bi proverio da li je Aneli uopšte rodila njegovo dete, zbog čega ga je sad sramota da ga pogleda u oči. Uz to je podelio i fotografije dopisivanja, koje su napravile opštu pometnju. 

- Samo sam ja kriv što sam sprečio Asmina da uradi DNK na vreme. Sramota me da ga pogledam u oči. Protokol razgovora sam već jednom objavio, ali na molbu školskih drugova i poznanika sa univerziteta ja sam svega nakon 30 minuta video ugasio - napisao je Asminov otac na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk i uz to podelio fotografije dopisivanja u kojima se polemiše na koga liči njegovo unuče. 

Republika

Foto: Instagram

Objava Mustafe Durdžića na društvenim mrežama

Inače, Stanija je juče stavila so na ranu Aneli kad joj je pred svima prepričala kako izgleda njena veza sa Asminom i otkrila da je on jako smršao. 

Samo moram da kažem da je Alibaba smršao, ne biste ga prepoznali sad, on je lep čovek, sad je i smršao. Oni koji ga znaju, sad ga ne bi prepoznali, samo trening i zdrav život. Mislim da nije u redu, komentarisala si me, iako me ne poznaješ. Nisi ti ni žena, ni lavica, dobićeš možda jedan članak na portalu, pošto te nema nigde -  poručila je Stanija Dobrojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Перагеније

04.01.2024 22:15

"NIJE RODILA ASMINOVO DETE" - А шта му је родила?...

Euro

04.01.2024 22:54

Nedaju alimentaciju zato to rade iako mala lici na oca,zele Aneli da stave u zatvor a malu u dom tako da budu oslobodjeni svih obaveza oko djeteta.Ovo su ljudi iz pakla