U ELITU PROCURILA INFORMACIJE, SVI SE SKAMENILI KADA SU SAZNALI ISTINU: Aneli Ahmić prebledela, pa otkrila sve!

Autor:

Zadruga

04.01.2024

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić bez dlake na jeziku, progovorila o svemu što zna!

U ELITU PROCURILA INFORMACIJE, SVI SE SKAMENILI KADA SU SAZNALI ISTINU: Aneli Ahmić prebledela, pa otkrila sve!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

U toku emisije ,,Pitanja gledalaca" Aneli Ahmić dobila je pitanje da objasni zbog čega je rekla da je Staniji Dobrojević poklonila Asmina Durdžića, budući da je konstantno optužuje da joj ga je starleta preotrela i odvela u Ameriku. 

Aneli je istakla da Asmin ne viđa rođeno dete, te da je sigurna da će joj se on vratiti nakon što bude napustila rijaliti i bude shvatio koliko je ona popularna. 

Foto: ATAImages, Shutterstock

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić

 

- Smatram da me je voleo, da to ne bi napravio. Smatram. Da me je voleo, ne bi me ostavio i otišao drugoj! Ja pričam za dete svoje. Ja ne krivim nju da je ona mene njega otela, ona mene ne može oteti. Ja ovde pričam o tome da on ne posećuje svoje dete - rekla je Aneli, pa dodala:

Foto: ST/Dragan Kadić, Privatna athiva, E-stock/ Časlav Vukojičić

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić i Aneli Ahmić

 

- Ja sam njoj rekla da sam joj ga poklonila, jer je ona meni došla ovde i rekla da će mi ga vratiti. Ona je meni rekla na odlasku da je došla da mi ga vrati, ja sam rekla da ne treba, da joj ga poklanjam. Ne morate sve bukvalno da shvatite, hvala, prijatno! On me je tražio opet nazad! Stanija je videla da će tu biti još koristi, pa je odustala, ali i te kako će Asmin hteti da se vrati, ali ja neću hteti. Ja znam kako taj čovek diše. Meni je smešno kada mi govore da ću se vratiti svom suprugu, ima li logike da se ja vratim čoveku koji je najstrašnije vređao zajedničko dete i mene? Ovde su za sve parove pričali da će se vratiti, pa jesu li? Ne! Neću se vratiti! Vreme će pokazati i dokazati! A vi pričajte šta hoćete! - poručila je Ahmićeva. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading