STANIJA PREPRIČALA ANELI KAKO IZGLEDA NJENA VEZA SA ASMINOM, USLEDIO HAOS! Starleta dobila "preko nosa", ovakvoj povratnoj se nije nadala!

Autor:

Zadruga

01.01.2024

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević poručila Aneli da ni ne sluti kako sada izgleda Asmin, u raspravu se umešala i Žana.

STANIJA PREPRIČALA ANELI KAKO IZGLEDA NJENA VEZA SA ASMINOM, USLEDIO HAOS! Starleta dobila "preko nosa", ovakvoj povratnoj se nije nadala!

Foto: Pink

Nakon ulaska u rijaliti ,,Elitu 7" Stanije DobrojevićAneli Ahmić počela je da pecka starletu bez prestanka. Nakon što ju je voditelj upitao da li bi Aneli čestitala Novu godinu, Stanija joj je poželela sve najbolje, a potom joj je Ahmićeva uputila da joj je na poklon već dala bivšeg supruga Asmina.

Međutim, Stanija je odmah pripremila keca u rukavu sa Aneli "obrisala pod" kada ju je upitala za aferu sa oženjenim čovekom, koji je čeka napolju, o čemu je u šiframa pričala sa majkom, tokom jučerašnje posete na imanju u Šimanovcima. 

Stanija je nastavila da provocira Aneli, spominjući Asmina neprestano, a u raspravu se umešala i Žana Đorđević, koja je u "vezi" sa Markom Markovićem, Stanijinim bivšim dečkom:

 

- Samo moram da kažem da je Alibaba smršao, ne biste ga prepoznali sad, on je lep čovek, sad je i smršao. Oni koji ga znaju, sad ga ne bi prepoznali, samo trening i zdrav život -  poručila je Stanija Dobrojević.

- Ja moram da prekinem ovo sad, jer si ti prva počela... Ja ne treba da otimam tuđe muževe, ja sam Žana, ne mogu da prihvatim tu priču da je tebi Asmin bio na blok listi, hvališ se što si otimala tuđe muževe, tu priču možeš da prodaš Maji i Slađi - govorila je Žana.

- Mislim da nije u redu, komentarisala si me, iako me ne poznaješ. Nisi ti ni žena, ni lavica, dobićeš možda jedan članak na portalu, pošto te nema nigde - nastavljala je Stanija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Mosor

01.01.2024 19:19

Alen i Arman su Anelini prvi rodjaci a Anci je njena prijateljica iz Zg kod koje ce Aneli i Nora preseliti da zivi u Zg da bi mala bila blize tati ako je bude zelio vidjati .Eto misterija rijesena.Aneli opet verbalno porazila Staniju ,gdje ce ona Dalmatinkom u raspravu ,to je mediteranski temperament

Stojan

04.01.2024 22:49

Udri plastičnu kurvu govnjivom motkom u glavu. Spala je na mujagu a potom će završiti sa cigojnerom.

ejmi

05.01.2024 19:19

Koja kamenjaka ova stanija... koju potrebu imas posrnula da provociras i ponizaas bivse partnerke saasnjih svalera... to se ne radi