ANELI ODJAVILA JANJUŠA: Izlanula se pred kamerama, ovo će je SKUPO KOŠTATI!

Autor:

Zadruga

30.12.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva bacila oko na braću Dragojević!

ANELI ODJAVILA JANJUŠA: Izlanula se pred kamerama, ovo će je SKUPO KOŠTATI!

Foto: TV Pink/printscreen, Privatna arhiva

Sinoć je u rijalitiju "Elita" održana "Elitovizija", a posebnu pažnju privukao je stučni žiri koji nije imao dlake na jeziku i žestoko je komentarisao takmičare. Tokom jedne od kraćih pauza voditeljka Ivana Šopić razgovarala je u bekstejdžu sa učesnicima, a posebnu pažnju privukla je izjava Aneli Ahmić, zbog koje je upet njena iskrenost pod velikom sumnjom i smatra se da je sa Markom Janjuševićem Janjušem bila u lažnoj vezi i da je sve sa njim radila samo kako bi bila u prvom planu u rijalitiju. 

Tokom razgovora Ivana ju je upitala Aneli koji joj je zgodniji brat Dragojević, Dejan ili David

- Lagano smo prošli sviđa mi se žiri. Meni se sviđa i Miki i Dejan koji uvek ima pozitivne komentare. Dva brata, lepa zgodna - govorila je Aneli. 

- Koji je zgodniji? - upitala je voditeljka Ivana Šopić. 

- Pa, ne bih se mogla lako odlučiti. Svi su lepi... Ja bolje da ćutim - dodala je Aneli, a zbog ove izjave će sigurno morati da se nosi s različitim osudama i kritikama.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Aneli Ahmić Elitovizija

Inače, Dejan je sinoć komentarisao Aneli i za nju imao poprilićno lepe reči, za razliku od ostalih takmičara. 

Za mene nije borba kada samohrana majka uđe u rijaliti i ostavi ga kod babe i dede, ali te podržavam u nameri da se udaljiš od čoveka koji je za svoje dete u stanju da izgovori neke stvari. Deset meseci rijalitija je dugačak period, za sve je potrebna velika priprema. Britka si na jeziku, podržao sam te tokom svađe sa Stanijom. Ne podržavam odnos s Janjušem, jer ste roditelji, treba tome da se posvetite. Mislim da ćeš se pomiriti sa Asminom, jer ako ti je novac razlog što si ušla u rijaliti, onda ćeš se vratiti na staro njemu. Uroše, svaka ti čast. Janjuš i ti ste bili najzanimljiviji na tiktoku, definitivno - rekao je Dejan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading