ANELI SE OBRATILA JANJUŠU IZ ELITE: Uputila mu jasnu poruku, nastao HAOS!

Autor:

Zadruga

28.12.2023

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičari ne veruju u njene emocije prema bivšem košarkašu!

ANELI SE OBRATILA JANJUŠU IZ ELITE: Uputila mu jasnu poruku, nastao HAOS!

Foto: TV Pink/printscreen, ST/Dragan Kadić

U sinoćnoj emsiji "Pitanja gledalaca" Aneli Ahmić je dobila pitanje o svom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem. Kako takmičari ne znaju kakva tragedija je zadesila njega, gledaoci su Aneli postavili pitanje koliko joj nedostaje Janjuš, a ona je na sve načine pokušavala da ih uveri da je njena ljubav iskrena, iako joj cimeri u to nisu poverovali. 

Aneli je iskoristila ovu situaciju da Janjušu putem kamera jasno da do znanja da bez njega sebe ne vidi u takmičenju i indirektno mu se obrati i dokaže svoju ljubav. 

- Ne postoji. Ne znam šta da mislim gde je i šta je on, pokušavam na sve načine da uhvatim bilo koga, da pitam očima da li mi sme neko nešto reći šta se dešava, sto misli mi je u glavi. Svakog momenta mislim da će ući u kući. Ja sam juče otišla na žurku, ne znam šta da radim ovde, ne funkcionišem. Ne vidim ovde sebe bez njega, ne znam kako da dokažem. Možda nisam ubedljiva, ali ne vidim sebe bez Janjuša ovde. Malo pre pričam Žani o tome da mi je bolje da stavim da se neće vratiti, jer sam strepela od svakog pisma koje je stiglo. Ne znam šta bih radila  - rekla je Aneli.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Aneli Ahmić

Za nju je stiglo još jedno pitanje, od gledaoca koji misli da njena ljubav nije bila iskrena i da je samo Janjuš voleo u tom odnosu. 

Nije on glup da ne oseti da ja njega volim. Čemu te moje depresije?! Kada sam u pab dolazila, imala sam depresije, tamo plačem, cvilim i cmizdrim. Itekako sam volela Janjuša, itekako ga volim...Ja sam sigurna da Janjuša više volim nego on mene i da sam ja iskrenija. Ja se nisam ohladila, samo sam pala u depresiju - poručila je Ahmićeva. 

Dok se Aneli pravdala većina joj je dobacivala i govorila kako nije iskrena, zbog čega je nastao haos u Beloj kući. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
ELENA

28.12.2023 08:51

uyas koliko je prenaporna i iyfolirana

Sport

28.12.2023 13:23

Aneli bjezi od Janjusa.On je covjek koji ce uvijek voljeti samo njegovu zenu i Krunu .Sluzis mu za rijeliti igricu kao i Jovana pjevacica.Ti si gradska cura zar tebi to treba

Nadica

28.12.2023 18:48

@Sport - Koja je ona gradska cura - jedna priprosta prigradska profuknjača, koja je sva jeftina (izgled, plastični hirurg, ponašanje, gramatika i govor....), a samo koristi skupe reči, da bi bila uverljiva!! Najobičniji jeftini ološ, koji bi za novac SVE uradio!!! Obična kriminalka sa dosijeom, koja voli seks, lovu i belo!!