KARAMBOL U ELITI! Miljana i Zola napravili štetu od 20.000 EVRA! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Zadruga

25.05.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

KARAMBOL U ELITI! Miljana i Zola napravili štetu od 20.000 EVRA! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: youtube.com/pink.rs, pixabay.com

Srpski telegraf u izdanju za subotu 25. maj donosi pregršt važnih i interesantnih priča, plus vam poklanja SUPER ENIGMU

BORBU U NJUJORKU MU NEĆE OPROSTITI: Vučiću spremaju strašnu osvetu

Ja sam večeras završio ovde karijeru. Nikada mi ovo neće oprostiti, ovo je bio ekser u sanduk. Uradio sam sve za našu Srbiju. Oni su uradili sve da nas ponize. Mi smo je vinuli u visine. Ne mogu kažem da smo mi pobedili, jer su takve procedure, ali svakome je jasno kakav je stvarni rezultat.

Ovom jakom i kristalno jasnom porukom iz Njujorka predsednik Srbije Aleksandar Vučić na najbolji mogući način opisao je šta ga čeka narednih dana, sedmica, meseci i godina. Veliki, moćni, rekli bismo i bahati, ne opraštaju kad neko odbije da pred njima pogne glavu i pristane da bude ponižen. Kako Srpski telegraf saznaje, zapadne sile Vučiću spremaju strašnu osvetu zbog otpora koji je Srbija, na čelu s njim, pružila sramnoj rezoluciji o navodnom genocidu u Srebrenici. Ipak, kao što im je odoleo sada, verujemo punog srca da će tako biti i nadalje.

 

ORBAN: Preispitaću članstvo u NATO

Premijer Mađarske Viktor Orban najavio je da će redefinisati članstvo ove države u NATO paktu ako se vojske članice Alijanse umešaju u rat u Ukrajini.

 

UŽAS U SURČINU: Pijani policajac pregazio mladića

Stefan Stanojević (23) poginuo je preksinoć u strašnoj saobraćajnoj nesreći u Surčinu kad je na njega naleteo pijani vozač, pripadnik MUP. Prema saznanjima Srpskog telegrafa, policajac koji je izazvao nesreću je Miljan Mirčić, operativac iz policijske stanice Novi Beograd.
Osumnjičeni je imao oko 0,5 promila alkohola u krvi. Svedoci kažu da je udarac bio toliko snažan da je Stefanu odletela patika s noge. Prema nezvaničnim podacima, nesreći je, osim alkohola, "kumovala" i velika brzina kojom se policajac kretao.

OVO JE ISTINA O PARANDILOVIĆU: Izbačen iz SNS, a sad je glavni u opoziciji

Istakao se naročito kad je izvređao Stojana Radenovića (76), koji je kao najstariji poslanik polovinom marta bio u ulozi predsedavajućeg na konstitutivnim sednicama Skupštine Srbije. Dva puta starijem Radenoviću, koji je svrstan među 100 najuticajnijih naučnih umova u oblasti matematike i zahvaljujući čijim je radovima i Beogradski univerzitet svrstan među 300 najboljih na Šangajskoj listi, Parandilović se drsko obraćao sa "ti", urlao, govorio da bi trebalo da pogne glavu, te da će ga se i unuci stideti. Čak je naučnika nazvao "mapetovcem".

 

KARAMBOL U ELITI: MIljana i Zola napravili štetu od 20.000 evra

 Nakon što se Lazar Čolić Zola nedavno ponovo uselio u Belu kuću, očekivalo se da bi njih dvoje mogli da reše nesuglasice i pruže novu priliku svom odnosu. Međutim, umesto toga, došlo je do novog haosa, koji je zapanjio i produkciju i gledaoce. Sukob bivših partnera Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole eskalirao je na imanju u Šimanovcima rijaliti-programa "Elita", nakon čega je milionski auditorujum ostao zabezeknut. Miljana je, kako se navodi, bacila Zoline stvari u jezero, nakon čega je Zola odlučio da joj uzvrati istom merom. Usledila je jurnjava po imanju, prskanje vodom, sokovima, pa čak i ozbiljnim hemikalijama, odnosno sredstvom za čišćenje. Čolić je zatim otišao korak dalje i počeo da uništava Miljaninu šminku, lomeći sve što mu padne pod ruke.

 

Foto: Republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 25. maj 2024. godine

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading