PUČE BRUKA U CRIKVENICI: Caru zasmetala Aleksandrina POPULARNOST, došlo do HAOSA!

Autor:

Zadruga

08.07.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip ne može da trpi što Aleksandra ima udvarače sa svih strana.

PUČE BRUKA U CRIKVENICI: Caru zasmetala Aleksandrina POPULARNOST, došlo do HAOSA!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić posvađala se sa svojim dečkom Filipom Carem i odmah otišla iz njegovog rodnog mesta Crikvenica. Rijaliti učesnici se sve češće svađaju, a razlog toga jeste njegova ljubomora.

- Filip je veoma ljubomoran jer je Aleksandra izuzetno popularna. Gde god da odu u bilo koji kafić na plaži njoj stižu ture pića od udvarača, a da ne govorim o tome što je na društvenim mrežama svi opsedaju. Pa i njoj prija sva ta pažnja udvarača, nekad im lajkuje poruku na Instgramu kada joj pošalju. To je bio i razlog poslednje njihove svađe. Aleksandra mu je rekla da ako nastavi da ljubomoriše nikad se neće udati za njega. On je izašao iz kuće, a ona je spakovala kofer i krenula za Beograd - kaže izvor "Informera" iz Hrvatske.

Republika

Foto: ATAImages

Aleks i Car

Inače, pobednica "Zadruge 6" na svom Instagramu je otkrila da je započela pisanje autobiografije.

Aleks je odmah naglasila da će pisati golu istinu i bez ulepšavanja, a onda pozvala pratioce da budu strpljivi, jer autobiografija stiže uskoro.

- Pošto mnogi od vas misle da znaju sve o meni i mom životu, a ne možete biti dalji od istine, rešila sam da napisem autobiografiju, pa da se čuje i moja istinita strana priče. Gola istina, bez ulepšavanja - napisala je Aleksandra na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ST/Nikola Mutić, Pixabay.com

Aleks i Car

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

08.07.2023 15:21

Teško tebi, (bolje pročitaj neku knjigu), da i drugi koji te (intimno) poznaju, ne napišu, objave snimke i ostalo, muko ! Naskakanjem si postala popularna, (te ovaj- te onaj), muko- svi moraju da vide gde ti se nalazi polni organ, kao da on ima neku vrednost...Treba MOZAK imati, a ne polni organ ( imaju i mačka i kučka, svi) !!

Relja

08.07.2023 18:20

🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🍷