ALEKSANDRA POD UTICAJEM CRNE MAGIJE, DRAGOJEVIĆ JOJ ZAGORČAO ŽIVOT: Starleta u strahu zbog bivšeg, otkriveno šta će uraditi Caru!

Autor:

Zadruga

02.07.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić u strahu da joj Dejan Dragojević bacio crnu magiju!

ALEKSANDRA POD UTICAJEM CRNE MAGIJE, DRAGOJEVIĆ JOJ ZAGORČAO ŽIVOT: Starleta u strahu zbog bivšeg, otkriveno šta će uraditi Caru!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Dragan Kadić, E-stock

Aleksandra Nikolić sumnja da se Dejan Dragojević, njen bivši momak bavi crnom magijom, jer Filipu Caru i njoj ništa ne ide od ruke, a događaju im se jako čudne stvari.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić Zadruga 6

 

 

- Kada je dobila poruku od neke žene koja pouzdano zna da joj Dejan vrača, Aleks je povezala stvari i počela da sumnja da Dragojević zaista ima veze sa tim. nije uspeo da je uništi kada je najveće grozote pričao, kao na primer da se j*bala za pet ćevapa, pa sad pokušava na ovaj način. On ne želi da mu se Aleks vrati, ali hoće da joj rasturi vezu sa Carem, a na njega je posebno kivan, još otkako mu je uništio brak sa Dalilom, pa nije ni čudo što oseća bes prema tom čoveku - počinje izvor za Svet i dodaje:

Foto: YouTube/Printscreen/Zadruga

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojevi

 

- Ne znam da li  ste čuli gledateljku koja se javila u ,,Narod pita" i poručila Aleks: ,,Treba da se pripaziš nekog ko nije u tvom gradu". Ta žena je prethodno pominjala Dragojeviće koje ,kako je rekla, dobro zna, jer živi u njihovoj blizinui i Aleks je sve povezala: ,,Dejan se kao klanja Alahum, a baca mi crnu magiju, hoće da me uništi, zato mi se dešavaju ove stvari". Dejnan zna kako se to radi, njegova baba je pravila smotuljke koje je otac psole doneo u kuću u kojoj je ovaj živeo sa Dalilom - govori izvor za svet. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Viktorija

02.07.2023 17:24

Ako je ovaj izvor tacan/sto mislim da nije!/ sada bi rekla ovo, najdobronamerno: Aleksandra, draga devojko, sada treba da gradis tvoje samopouzdanje, a to zavisi isklucivo od tebe i tvoje ambicije, t.e. da prosiris tvoja poznavanja iz oblasti kulture /ne smes da ne znas koji su glavni muzeji sveta, koji su poznati umetnici sveta i njihova najpoznatija dela/pa valjda idete sada u Pariz-informiraj se koji su to glavne znamenitosti ovog grada, a ne samo misliti ici u buticima, vec posetiti poznate kulturno-istoriske znamenitosti tog "grada svetlosti". Ja vidim da si ti zeljnja da prosiris svoje intelektualne vidike, ti to mozes-tako ces jos vise imati zajednicke teme sa Filipom koji i te kako je odlicno informiran za sve. Ti si vec stabilna licnost,iskrena i verna, ali sada treba da se seriozno posvetis spoznajnom civilizaciskom miljeom. Videces kako ces se prosvetliti i vladati sobom na taj nacin, a ne na neke bezvezne zamerice, durenja i svadze sa Filipom koje,licno mislim, dubinski,proizlaze iz te tvoje nazadovoljnoscu sa sobom i edukaciske praznine. Ako sto pre shvatis to- ti ces biti jedna potpuna i prefinjena licnost. Tvoj svet nece biti statican, vec svet jedne prelepe,dusevne i dobre devojke koja gleda ne samo na nadvoresni izgled, vec radi i na svom unutrasnjoscu izgradzujuci je sa znanjem i studioznoscu u onome sto ces se poslovno posvetiti. Previse si mi draga/iako se ne poznajemo-tako sam savetovala i moja deca koja su uspesna danas, bices i ti! Uostalom tvoj znak Vodolija je najumniji znak horoskopa, znak inovacije i znanja!/. Dokazi svim onim razjarenim ljudima ko si i koliko ti mozes! Sreca je na tvojoj strani,veruj mi! Voli slusaj tvog zlatnog Filipa i postuj ga, "bori" se za njega sa time sto ces raditi na sebi /ne sa ljubomorisanjem-to rade nesigurne ,primitivne,"ruralne" likove/vec slagati se sa mnogim sugestijama Filipovih jer on, uistinu, u mnogim postavkama ili "strategije" za vasu vezu je u pravu. Malo sam u dokolici, pa eto sigurno gnjavim i vas, a i sebe malo, ali moj altruizam ka necemu sto vredi, ne dozvoljava mi da budem pasivna. Zamislite samo koliko ljudi oko vas usrecujete sa vasom ljubavlju,hrabroscu i neodolivoscu, pa produzite tako i dalje ! Sve vase zelje neka postaju realnost!

Tamara ana

02.07.2023 18:56

@Viktorija - Skoro nisam procitala ovako uman i potpun komentar sa tolikom dobronamernoscu. Cestitam gospodjo.

Viktorija

02.07.2023 23:03

@Tamara ana - Hvala Vam najlepse! Srecno!

SM

02.07.2023 21:33

@Viktorija - Ala bas je verna, stara kobila se ne uci jahati!