DEJAN PRETI ALEKS EKSPLICITNIM SNIMCIMA: Poseduje i materijal iz Bujanovca, Car će izgoreti od BESA!

Autor:

Zadruga

05.07.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednik "Zadruge 5" namerava da se osveti bivšoj devojci!

DEJAN PRETI ALEKS EKSPLICITNIM SNIMCIMA: Poseduje i materijal iz Bujanovca, Car će izgoreti od BESA!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Dragan Kadić, E-stock

Dejan Dragojević je nedavno obnovio rat sa bivšom devojkom Aleksandrom Nikolić, koja ga je vređala uživo u emisiji, a kako prenosi "Star", pobednik "Zadruge 5" planira da joj se osveti. Kako saznaju, on čuva fotografije koje su mu slali anonimni fanovi, na kojima je navodno Aleks sa matorcima iz kafane u Bujanovcu, gde je radila kao animir-dama.

Republika

Foto: ATA Images/Privatna arhiva

Aleksandra Nikolić u Bujanovcu

- Dejan ima slike iz Bujanovca, koje su mu slali još dok su oni bili zajedno. Međutim, na tim fotografijama se ne vidi jasno lice, te ne može da se tvri da je Aleksandra. Dejan ima i video-snimke na kojima je ona golišava, kao i fotografije koje su nastale tokom njihove veze. Nikada nije imao u planu da ih iskoristi, ali je sada baš besan na nju i razmišlja da je sa tim eksplicitnim snimcima upozori, da ga više ne pominje i ne uzima u usta - otkrio je za gorepomenuti medij izvor blizak Dragojević.

Inače, Dejan je nakon Aleksandrinog gostovanja zapretio bivšoj i Filipu Caru.

- Možete da pucate po meni koliko god hoćete, ali veru i moju Jovanu ne smete da mi uzimate u usta. Vratiću jako svakome ko se bude usudio da opet čačne u to, bolje im je da razmislje, pre nego što me pomenu - napisao je nedavno Dejan na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen/Zadruga

Aleks i Dejan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (8)

Loading
Melanija

05.07.2023 10:32

Šta će drugo nego poslednji Janičar. Umesto da joj je zahvalan što ga nije izdala da se poturčio i što mu je ćutanjem osigurala pobedu on je napada.

Cocobil

05.07.2023 11:12

Jadan si Dejane ako uz svoju Jovanu još imaš volje napadati Alex. Bolje ti je da mijenjaš djevojke a ne vjeru za večeru.

krki

05.07.2023 11:50

Deki samo gazi kurvetinu pretvori je u prah i pepeo. Takve ljigave prostitutke se moraju otera iz medija i zaključati u neki bordel Bujanovački.

viktorija

05.07.2023 16:38

@krki - Siroti"Krki", ti zivis u barustini zla, i pojma nemas da odlazi vreme najstrašnije propagande sumanutih ljudi, vreme onih koji nas drže u matriksu podeljenosti, mržnje, straha, laži i poluinformacija, a dolazi vreme ljudi koji nose pozitivne nasoke i nisu plaćeni ili ucenjivani da promovišu užase koji se serviraju svetu kao nova normalnost. Mislim i zelim ti da i ti se oporavis u tom dobrocudnom svetu!