ALEKS OBILAZI CAREV KRAJ: Poveo je na plažu, pa joj posvetio OVE STIHOVE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

29.06.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazao kako uživaju nakon turbulentnog raskida!

ALEKS OBILAZI CAREV KRAJ: Poveo je na plažu, pa joj posvetio OVE STIHOVE! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pixabay.com

Aleksandra Nikolić je sinoć stigla u Crikvenicu, gde je pošla kako bi se uživo pomirila sa Filipom Carem, nakon turbulentnog raskida koji su imali preko društvenih mreža. Podsetimo, njih dvoje su se otpratili sa Instagrama, a Aleks je obrisala sve zajedničke uposmene. Kako je Car kasnije otkrio, Aleks je bila nervozna zbog svih izjava bivših takmičara i došlo je do burne svađe, nakon čega ju je on blokirao.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen/alex_mima

Aleks i Car

Filip je danas pokazao kako uživa sa njom i sinom svoje sestre, a potom su zajedno otišli na more. Car je i ovo podelio sa svojim pratiocima na Instagramu.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleks i Car

Uslikao je prvo svoje noge, a potom i Aleksandru, koja je uživala u piću, a Car je okačio i prikladnu pesmu.

- Evo na minut do mora, na minut do mora - glase stihovi pesme koju je odabrao za ovu priliku.

Republika

Foto: Instagram.com

Aleks i Car

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Viktorija

29.06.2023 20:45

Filipe i Aleksandra! Kao da jos niste svesni sta vam je Bog podario-ljubav i srecu! Sta se jos poigravate i kockate sa tim bozjim "dijamantima", kao da zelite da izgubite taj redak dar, svadjajuci se jos i van Zadruge, dajuci dobre "zalogaje" ovim zlim tvorovima, koji njuse kao hijene! Sta zelite bre vi jedno od drugo:nemir, banalne ljutnje i nezahvalnost ono sto posedujete! Ili zelite skladnost, ljubav, buducnost. Vi cete sami biti krivi za svoj neuspeh jer jos se bavite nebitnim stvarima. Prelepi ste, harizmaticni imate materijalnu podlogu, ljubav, pa sta vise?! Bavite se svojim lepim planovima i trosite svoju energiju za vas dalji napredak kako u duhovnom, tako i u drugim zahtevnim zivotnim stvarima, kao i sav normalan svet.Ima jedna divna reč u islamskom svetu s još lepšim značenjem, "sabur". Kažu da je sabur kad možeš da osetiš miris ruže dok bos prelaziš po trnju. Zelim vam svu srecu ovog sveta!

Cocobil

05.07.2023 11:19

Uživaj kraljice u raju na zemlji. More, sunce i tvoj Filip neka budu tvoja sreća a ovi koji nisu na moru neka peru noge u lavoru.