ANĐELA OTKRILA POSLEDICE VEZE SA ZVEZDANOM SLAVNIĆEM: Diskvalifikovanoj zadrugarki pala roletna, saopštila hejterima novu odluku!

Autor:

Zadruga

04.07.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić morala da reaguje zbog ogromnog hejta!

ANĐELA OTKRILA POSLEDICE VEZE SA ZVEZDANOM SLAVNIĆEM: Diskvalifikovanoj zadrugarki pala roletna, saopštila hejterima novu odluku!

Foto: printscreen/RTVPink

Anđela Đuričić

Diskvalifikovana zadrugarka, Anđela Đuričić, više ne može da se nosi sa negativnim komentarima, koje svakodnevno dobija, zbog brojnih blamova tokom rijalitija, kao i veze sa zauzetim Zvezdanom Slavnićem, pa je donela odluku da blokira svakog ko je uvredi.

Crnogorka je saopštila brojnim pratiocima da više neće tolerisati uvrede na svom Instagram profilu i da će sve komentare odmah sankcionisati.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Iako tvrdi da je hejt ne pogađa, Anđela više ne može da trpi kritike, kojih je sve više, s obzirom da je zadrugarka "zaradila" veliki broj hejtera zbog ponašanja u Zadruzi 6.

- Uvreda - blok. Od danas se i ja vodim time - napisala je Anđela.

Da podsetimo, Ana Ćurčić je takođe blokirala svoju kumu, Milenu Kačavendu, pa nije isključeno da je i ovo bila provokacija na račun Ane.

Republika

Foto: instagram.com/andjelaadjuricicc

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Nea

05.07.2023 00:43

Ko je ova zlica? Zla djevojčura.

jadnica

05.07.2023 08:28

E jadnica ....umislila da je bitna ...

EJMI

05.07.2023 17:02

Znaci nema vise ni pratilaca ni fnova, svi otkaceni!