ANĐELA ĐURIČIĆ OTIŠLA POD OSTROG: Ne može da pronađe mir posle brojnih skandala, fanovi se mole za nju!

Autor:

Zadruga

03.07.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić posetila manastir, pa sve podelila sa pratiocima na društvenim mrežama!

ANĐELA ĐURIČIĆ OTIŠLA POD OSTROG: Ne može da pronađe mir posle brojnih skandala, fanovi se mole za nju!

Foto: instagram.com/printscreen

Anđela Đuričić

Diskvalifikovana zadrugarka, Anđela Đuričić, vratila se u rodnu Crnu Goru nakon iznenadnog raskida sa Zvezdanom Slavnićem, a danas je otišla pod Ostrog i posetu podelila sa brojim pratiocima na društvenim mrežama.

- Slava mu i milost - napisala je ona.

Ono što je posebnu pažnju privuklo, jeste činjenica da je Anđela sve vreme pozirala, trudeći se da napravi što više fotografija za Instagram, a komentari su samo pljuštali. Mnogi su primetili i da je zadrugarka smršala, te da više ne liči na sebe.

Ona je objavila niz fotografija, a potom i video na svom storiju, posle čega su joj pratioci poželeli da konačno nađe mir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Nekrst

03.07.2023 22:38

Puuuu , biježi đavole od svetinje , tebi ni bog pomoći neće... Kako je nije sramota gutalici da ode na to sveto mijesto - užasnooo...

Petar

04.07.2023 00:02

Vidim gresnici i sluge od same sotone daju sebi za pravo da odlucuju ko ce takvu veliku svetinju da poseti. Pljuju po Andjeli a ona pod Ostrogom. Gospode oprosti im ne znaju sta cine. Andjela nadji mir Boziji.