POKAJNICA! Anđela javno pretila Dušici Jakovljević, pa promenila ploču posle voditeljkine izjave! (FOTO)

Autor:

Zadruga

28.06.2023

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đuričićeva se obratila javno, pa povukla svoje pretnje!

POKAJNICA! Anđela javno pretila Dušici Jakovljević, pa promenila ploču posle voditeljkine izjave! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, M.M./ATAImages

Diskvalifikovana zadrugarka Anđela Đuričić, koja je "Zadrugu" napustila zbog nasilja, danas je javno zapretila voditeljki Dušici Jakovljević da će izneti ono što navodno zna o njoj. Ovo je uradila zbog nesporazuma koji je nastao tokom emisije, što je Dušica pojasnila i odgovorila ozloglašenoj rijaliti učesnici.

- Jao ne, ne, ne! Ja radim svoj posao i samo sam reagovala na ono što mi je bilo pokazano u emisiji. Izvinjavam se Anđeli ako je nju to uvredilo. Niti me zanima, niti je znam... Imam 43 godine, imam dvoje dece i nek se drugi bave "Zadrugom". Meni je drago što je ona ponovo našla mir u svojoj porodici, tako da izvinjavam se ako su je poremetile moje reakcije. Hajde da se ne bavimo time čime Anđela preti, zato što to mene stvarno ne zanima. Imam ćerku i sina i stvarno ne mogu da se bavim time. Ne zanimaju me nikakvi ratovi da učestvujem u njima, dovoljno to rade zadrugari. Ja nisam ništa plasirala, nek bolje pogleda ko se bavi plasirajem i montiranjem takvih stvari, meni je to samo bilo pokazano - izjavila je Dušica za 24Sedam.

Republika

Foto: ATA Images

Dušica i Anđela

Anđela se nakon voditeljkine izjave oglasila na društvenoj mreži Instagram, te povukla svoje reči.

- Došlo je do nesporazuma oko moje izjave za Dušicu. Naime, moj odgovor je usledio nakon bespotrebnog pljuvanja po meni u emisiji koju Dušica vodi. Verujem da nije bilo zle namere sa njene strane, kao što nema ni zle namere sa moje strane prema njoj - napisala je Đuričićeva.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Slavko

29.06.2023 20:38

Ooo, da se to voditeljka nije malo uplasila sta sve moze da ispliva

Vojvotkinja Tolstoj

29.06.2023 20:58

Lažovčino, sve si slagala, sram te bilo ! Zabole tebe ta tvoja polovna guzica što nisi znala da je Ana Zvezdana već ostavila, tj. da je slobodan, pa bi bila još bezobraznija, kažeš ! Samo ti nastavi da nasrćeš, kreštalice ! Zoricu i Anu si psihićki maltretirala, a Zvezdana čak i tukla, nasilnice ! STOP NASILJU !! Da li bi opet oženjenog, stoko ?