ULAZI U "ZADRUGU 7" I MENJA PROFESIJU: Otkriveni novi detalji o učešću bivšeg takmičara!

Autor:

Zadruga

28.06.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On ulazi u novu sezonu rijalitija "Zadruga"

ULAZI U "ZADRUGU 7" I MENJA PROFESIJU: Otkriveni novi detalji o učešću bivšeg takmičara!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadruga 7

Vlasnik "Pink Media Group" Željko Mitrović je pre dva dana otkrio više detalja o sedmoj sezoni rijalitija "Zadruga", te otkrio da je počeo kasting za ovaj projakat.

 - Pripreme za novi after-real projekat koji će naslediti Zadrugu, i koji je po svojoj strukturi biti više igrani nego rijaliti, zbog emitovanja sa zakašnjenjem od 240 sekundi, kako bi tolerancija na društvene anomalije bila nulta, od sutra počinje kasting za buduće igrače! Nagradni fond je 250.000 evra, što znači da je prva nagrada 100.000 evra a druga, treća i četvrta 50.000 evra! Ime nove sezene projekta biće "ELITA"- napisao je Željko pre dva dana na svom Instagram profilu.

 

 

Odmah su počele i spekulacije ko bi mogli da budu novi učesnici ovog projekta, a jedan bivši zadrugar je zagolicao maštu svojih fanova. Radi se o Marku Markoviću, koji je podelio vest o mogućim novim učesnicima "Zadruge 7",  gde se pominje i njegovo ime. Marković je preko ove objave stavio emotikon koji namiguje, te tako nagovestio da razmišlja o učešću u novoj sezoni "Zadruge".

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Marka Markovića

Republika je došla do saznanja da maneken menja profesiju i postaje pevač, za šta se uveliko pripremao tokom šeste sezone, gde je publika često mogla da čuje njegove vokalne sposobnosti. Hoće li prelomiti i ući u novu sezonu zbog dodatnog marketinga kako je nagovestio, ostaje da ispratimo.

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Marković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading