DUŠICA JAKOVLJEVIĆ JEDNIM POTEZOM MATIRALA ANĐELU: Odgovorila joj na javne pretnje i postavila na svoje mesto!

Autor:

Zadruga

28.06.2023

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Zadruge jasno objasnila Anđeli razliku između njih dve!

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ JEDNIM POTEZOM MATIRALA ANĐELU: Odgovorila joj na javne pretnje i postavila na svoje mesto!

Foto: ATA Images

Anđela Đuričić, zadrugarka diskvalifikovana zbog nasilja, nastavila je da vodi rijaliti i nakon završetka istog, pa je tako nedavno zapretila svim bivšim zadrugarima, koji je spominju u negativnom kontekstu, a sada je otišla i korak dalje.

Naime, Anđela je javno zapretila voditeljki ZadrugeDušici Jakovljević, još jednom pokazavši da je potpuno zaboravila na kućno vaspitanje, čime se inače hvalila tokom Zadruge 5, a voditeljka joj je odmah odgovorila i stavila tačku na javno prepucavanje diskvalifikovane zadrugarke:

Republika

Foto: ATA Images

 

- Jao ne, ne, ne! Ja radim svoj posao i samo sam reagovala na ono što mi je bilo pokazano u emisiji. Izvinjavam se Anđeli ako je nju to uvredilo - počela je Dušica za 24 Sedam.

- Niti me zanima, niti je znam... Imam 43 godine, imam dvoje dece i nek se drugi bave "Zadrugom". Meni je drago što je ona ponovo našla mir u svojoj porodici, tako da izvinjavam se ako su je poremetile moje reakcije. Hajde da se ne bavimo time čime Anđela preti, zato što to mene stvarno ne zanima. Imam ćerku i sina i stvarno ne mogu da se bavim time. Ne zanimaju me nikakvi ratovi da učestvujem u njima, dovoljno to rade zadrugari. Ja nisam ništa plasirala, nek bolje pogleda ko se bavi plasirajem i montiranjem takvih stvari, meni je to samo bilo pokazano - dodala je voditeljka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Ljiljana

28.06.2023 19:43

NESRETNICA!!! Nije ona našla mir u porodici. Njena duša a i ona sama je prazna, bez karakter, "kućnog vaspitanja, morala"!!! NESREĆNICA!!! Neka joj je Bog i Sv.Vasilije Ostroški pomognu. Ali teško, nema njoj pomoći!!!

Vesna

28.06.2023 22:20

Ova Dušica više nije objektivan i neutralan voditelj. Da li se blaćenjem Anđele udvara Popaju?

Vojvotkinja Tolstoj

14.07.2023 20:43

Dušica je PRIRODNO BILA JOŠ LEPŠA! Pobogu, dušice, lepa si žena uvek bila (ali i pozitivna, što je jako, jako važno). Ali, smanji silikone, ti si obrazovana žena, NE trebaju ti ! Ne troši pare na to, NE VALJA NIŠTA VEŠTAČKO - NI NA ORGANIZMU, pogotovu U organizmu !!! Ko je ružan : u redu, ali ti si lepa bila i pre, baš! Jedino dodaj u svoj život DRUGE PROMENE : manje izlazaka, još više čitanja, kretanje, kretanje, kretanje (disanje ... u borovoj šumi ... podmlađuje organizam 20godina i više, dodaje lepotu, produžava život ... Sve mudrosti svakodnevno nositi u sebi i po potrebi "odapeti strelicu"...