NAJSRAMNIJI POTEZ ANĐELE ĐURIČIĆ IKADA: Javno zapretila Dušici Jakovljević, zahteva da se njena sramota iz Zadruge 6 zaboravi!

Autor:

Zadruga

28.06.2023

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić preti svakom ko je spomene, a sada je otišla i korak dalje!

NAJSRAMNIJI POTEZ ANĐELE ĐURIČIĆ IKADA: Javno zapretila Dušici Jakovljević, zahteva da se njena sramota iz Zadruge 6 zaboravi!

Foto: ATA Images

Anđela Đuričić, zadrugarka diskvalifikovana zbog nasilja, nastavila je da vodi rijaliti i nakon završetka istog, pa je tako nedavno zapretila svim bivšim zadrugarima, koji je spominju u negativnom kontekstu, a sada je otišla i korak dalje.

Naime, Anđela je javno zapretila voditeljki Zadruge, Dušici Jakovljević, još jednom pokazavši da je potpuno zaboravila na kućno vaspitanje, čime se inače hvalila tokom Zadruge 5.

Republika

Foto: Instagram.com, Pixabay.com

 

Đuričićeva ne može da podnese komentare na svoj račun, s obzirom da je u šestoj sezoni rijalitija pokazala sebe u potpuno drugačijem svetlu, te je izabrala da bude u vezi sa zauzetim muškarcem, koji je stariji od nje 24 godine, a sada bi volela da se te scene kompletno izbrišu. Mlada Crnogorka ne prestaje da se bahati i preti svakome ko je spomene, pa je to zamerila i Dušici, koja radi svoj posao i vodi rijaliti u kome je učestvovala upravo Anđela.

Republika

Foto: Instagram.com, RTV Pink printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

28.06.2023 19:54

Nije se bezveze pisalo da iza nje stoji neki klan. Mnogo drska,bahata,nevaspitana. TREBA JOJ ZABRANITI ULAZAK U SRBIJU!!! Neka se bahati u Crnoj Gori.