USLEDIĆE SPEKTAKL: Nakon duela sa Fenerbahčeom, a pred meč sa Fiorentinom, Crvenu zvezdu očekuje istinski spektakl - legende crveno-belih gostuju na "Rozeti"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.07.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Belovodsku rozetu" uveličaće legende aktuelnog srpskog fudbalskog šampiona.

USLEDIĆE SPEKTAKL: Nakon duela sa Fenerbahčeom, a pred meč sa Fiorentinom, Crvenu zvezdu očekuje istinski spektakl - legende crveno-belih gostuju na "Rozeti"!

Foto: FK BSK Bela Voda

Fudbalski klub BSK iz Bele Vode u sezoni 2022/23 takmičio se u okviru Gradske lige Kruševac FSRO i takmičarsku godinu okončali su na trećoj poziciji sa ukupno 59 osvojenih bodova, a ostvarenje je moglo biti i daleko bolje da ekipa u poslednjih pet prvenstvenih duela nije zabeležila četiri remija i jedan poraz.

 

U mestu koje se nalazi između ogranaka Gledećkih planina i reke Zapadne Morave, od 1975. godine održava se "Belovodska rozeta", kulturna manifestacija osmišljena da predstavi umetničko stvaralaštvo i tradiciju u radu sa kamenom.

Ovogodišnja manifestacija održava se polovinom meseca jula, a uveličaće je specijalni gosti, veterani Fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Legende crveno-belih gostovaće trećeg dana "Belovodske rozete", 16. jula, gde će sa početkom od 17 časova odigrati prijateljski susret sa vršnjacima Fudbalskog kluba BSK iz Bele Vode.

Foto: FK BSK Bela Voda

Veterani crveno-belih stižu na "Belovodsku rozetu"

 

- Prijateljska utakmica veterana:

BSK (Bela Voda) - Crvena zvezda (Beograd)

Stadion: Sportski centar "FK BSK Bela Voda"

Datum: Nedelja, 16. jul

Početak: 17 časova

Tako će pristalice kluba sa stadiona "Rajko Mitić" iz Bele Vode i okoline, između duela koje prvi tim Crvene zvezde igra protiv Fenerbahčea i Fiorentine, imati priliku da uživaju u majstorijama veterana crveno-belih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading