ZVEZDARA - PONOS KRAJA: Lokalpatriotizam, drugarstvo i borba tima sa Bulbuldera za viši rang!

Autor:

Sport

17.02.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član uprave "bulki" Stefan Karić i trener ekipe Zdravko Kuzmanović čekaju vas u novoj epizodi Nižih liga.

ZVEZDARA - PONOS KRAJA: Lokalpatriotizam, drugarstvo i borba tima sa Bulbuldera za viši rang!

Foto: Republika.rs

Niže lige FK Zvezdara

U novoj epizodi Nižih liga koju možete pogledati na Jutjub kanalu „Republika News“ upoznaćemo vas sa liderom Srpske lige grupa Beograd, ekipom Zvezdare.

Republika

Tim sa Bulbuldera trenutno je najozbiljniji kandidat za plasman u Prvu ligu Srbije, te je jesen završio na čelu tabele sa pet bodova više od Zemuna, šest od Torlaka, sedam od Teleoptika i osam od BASK-a i OFK Beograda.

Razgovarali smo sa članom upravnog odbora Zvezdare, Stefanom Karićem koji je otkrio da je ovaj tim ponos kraja, te da je lokalpatriotizam prilično izražen kod „bulki“. Igrači, stručni štab, uprava i navijači klub doživljavaju kao svoju kuću, a mnogi su na terenima na Bulbuderu napravili prve fudbalske korake, te i dalje žive za klub.

Karić je govorio i o situaciji sa decom iz kluba na Ilidži i incidentu koji se tamo desio, ali je otkrio da su odnosi „ispeglani“, te da će tim iz Sarajeva uskoro biti dočekan na Zvezdari.

Za Niže lige pričao je i Zdravko Kovačević, trener kluba, koji se dotakao škole fudbala, ali i igračkog kadra u seniorskom timu, kao i ambicija za naredni period.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading