DUŠKO SPREMAN ZA PRVO MESTO: Za titulu jesenjeg prvaka čeka i pobedu Zadrugara!

Autor:

Sport

19.11.2022

23:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem kolu Međuopštinske lige Mačva ekipa Duško gostuje u Zminjaku timu Budućnosti. Utakmica se igra u nedelju od 13 časova.

DUŠKO SPREMAN ZA PRVO MESTO: Za titulu jesenjeg prvaka čeka i pobedu Zadrugara!

Foto: FK Duško Klenje

Poslednje kolo Međuopštinske lige Mačva doneće nam odgovor na pitanje o jesenjem šampionu. Stojan Lazarac ili ekipa Duško sutra će na zimsku pauzu otići sa prvog mesta na tabeli.

Republika
 

Tim Budućnost ove sezone igra jako loše u odnosu na rezultate koje su ostvarili prošle takmičarske godine. Sa samo devet bodova nalaze se na 13. poziciji na tabeli. U poslednjih pet utakmica uspeli su da pobede dva meča, dok su tri puta bili poraženi.

Može se reći da se ekipa na domaćem terenu bolje snalazi nego u gostima. Sutrašnji meč dočekuju posle dva vezana uspeha pred svojim navijačima. Igrači iz Zminjaka nisu bili golgeterski raspoloženi u prvih 13 mečeva ove sezone, samo 16 puta su tresli mrežu protivnika.

Sutra će sa nasuprot igrača Budućnosti biti sastav tima Duško. Ekipa iz Klenja sa učinkom 9-1-2 drži drugo mesto na tabeli, sa samo dva boda zaostatka za liderom. Najbolji napad lige će sutra golovima u Zminjaku pokušati da osvoji sva tri boda i tako nastavi borbu za sam vrh.

Igrači trenera Radiše Jokića van svog terena u pet mečeva uspeli su da osvoje samo devet bodova.

Iz gostujućeg tabora pred sutrašnji meč poručuju:

- Igramo kompletni, nakon nerešenog rezultata kod kuće protiv Milicionara, izgubili smo prvo mesto, pokušaćemo da se vratimo na pobednički put. Poslednje je kolo, još uvek se nadamo da možemo biti jesenji prvaci. Idemo na pobedu i nadamo se da će Zadrugar nastaviti seriju pobeda kako bi mi izbili na prvo mesto.

Prošle sezone u direktim okršajima sutrašnjih rivala gostujući sastavi su bili uspešniji. Budućnost je u Klenju u jesenjem toku prvenstva slavila sa 3:1. Duško je u gostima uzeo bodove rezultatom 2:1.

Budućnost (Zminjak) - Duško (Klenje)

Nedelja, 20. novembar od 13 časova

Teren u Zminjaku

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading