RAMPA U SJENICI TRAŽI NOVE BODOVE: Trener domaćih Hadžović veruje u svoje igrače i nada se pobedi!

Autor:

Sport

19.11.2022

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 14. kolu Zlatiborske okružne lige ekipa Rampe gostuje u Sjenici timu Sloge. Utakmica se igra u nedelju od 13 časova.

RAMPA U SJENICI TRAŽI NOVE BODOVE: Trener domaćih Hadžović veruje u svoje igrače i nada se pobedi!

Foto: FK Sloga Sjenica

Polako ulazimo u završnicu polusezone Zlatiborske okružne lige, ovog vikenda igra se pretposlednje kolo.

Republika
 

Ekipa Sloge posle nešto slabijeg početka sezone uspela je da podigne formu, trenutno se sa učinkom 6-1-6 nalaze na devetoj poziciji na tabeli. Sastav iz Sjenice u poslednjih pet mečeva ima dve pobede, isto toliko poraza i jednu podelu bodova. 

Igrači trenera Enisa Hadžovića daju, ali i primaju mali broj golova. Mrežu protivnika su tresli 20 puta, a da lopta ne završi u golu nisu uspeli da spreče dva puta manje. Na domaćem terenu Sloga u sedam mečeva ima osvojenih 12 bodova, protivnici su tri puta uspeli da odnesu ceo plen.

Trener Sloge pred sutrašnji meč izjavio je:

- Protiv ekipe Rampe nastupamo bez većih kadrovskih problema, par igrača je propustilo treninge zbog sitnih povreda, ali biće spremni za utakmicu. Motovisani i sa dosta samopozudanja ulazimo u susret sutra protiv tima koji je u samom vrhu tabele i koja je sigurno iskusnija od nas, ali nadamo se da će bodovi ostati u Sjenici.

Sutra će na teren u Sjenici istrčati i igrači Rampe. Tim iz Požege je do devetog kola vodio glavnu reč na tabeli, ali su ga dva vezana poraza spustila na deobu druge pozicije sa 29 boda. Lider na tabeli Požežanima i Višesavi beži samo jedan bod.

Igrači trenera Cvijović Milića u sedam mečeva van svog terena uspeli su da pobede šest puta i jednom su se kući vratili bez bodova. Sutrašnji meč u mnogome može da odluči pitanje jesenjeg prvaka imajući u vidu da i lider ima jako težak zadatak pritv tima Ježevice.

Sloga (Sjenica) - Rampa (Požega)

Nedelja, 20. novembar od 13 časova

Teren Sloge u Sjenici

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading