TRI BODA OSTAJU U JEŽEVICI: Omladinac imao svoje šanse, ali su ga promašaji koštali bodova!

Autor:

Sport

15.11.2022

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 13. kolu Zlatiborske okružne lige ekipa Ježevice ugostila je Omladinac. Domaćin je slavio rezultatom 3:1.

TRI BODA OSTAJU U JEŽEVICI: Omladinac imao svoje šanse, ali su ga promašaji koštali bodova!

Foto: FK Ježevica

U Zlatiborskoj okružnoj ligi će se igrati do kraja novembra, još dva kola ostala su do spuštanja zavese na jesenji deo prvenstva. Vodiće se velika bitna do kraja prvenstva za prvo mesto. Trenutno je razlika između prvog i šestoplasiranog samo četiri boda.

Republika
 

Odlično je ušao domaći sastav u meč što je rezultiralo i ranim vođstvom. Igrao se sedmi minut kada je Bojan Šmakić savladao golmana Omladinca za 1:0. Nastavilo se sa otvorenom igrom u prvom poluvremenu, bilo je šansi na obe strane, ali su mreže mirovale.

Vredno pomena još u prvih 45 minuta igre je i žuti karton Krejović Marku. Na pauzu se otišlo minimalnom prednošću domaćeg tima.

U nastavku igre gosti konkretniji na polovini domaćina i dolaze do gola. Samo tri minuta posle početka drugog poluvremena Drobnjak donosi izjednačenje na meču. 

Nastavili su igrači Omladinca sa napadima, ali se i gosti nisu predavali. Oba trenera su izvršila izmene u toku drugog poluvremena. Janković je u tim Ježevice ubacio tri sveža igrača sa klupe, dok je kod gostiju samo Murić dobio priliku kao izmena.

Deset minuta pred kraj meča korner za domaći tim. Na loptu odlično ide Krejović koji postiže evrogol za 2:1. 

Dva mintua kasnije loptu iz mreže opet vadi Ivanović. Najbolji strelac Ježevice u prvenstvu Šmakić svojim drugim golom na meču postavlja ispostaviće se konačnih 3:1.

Imali su gosti svoje prilike da postignu novi gol, ali zbog nešto lošijih izbora poteza u kaznenom prostoru protivnika nisu uspeli.

Ježevica - Omladinac 3:1 (1:0)

Ježevica: Nestorović, Mitrašinović (od 72' Topalović), Đorđević, Gavrilović, Krejović, Brašnjević, Šmakić, Pešić (od 58' Jovanović), Lađevac (od 46' Đurović), Borović, Volić

Omladinac: Ivanović, Jović, Spasojević, Marić, Krečković, Janković, Drobnjak, Milićević, Rakić, Radišić (od 74' Murić), Ilić

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading