TRI BODA ZA LIDERSKU POZICIJU: Višesava slavila protiv Poleta na gostovanju!

Autor:

Sport

08.11.2022

23:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 12. kolu Zlatiborske okružne lige odigran je derbi u Rasni između prve dve ekipe na tabeli. Višesava gostovala je lideru timu Poleta i uspela je da sva tri boda odnese za Bajinu Baštu. Rezultat je glasio 3:2 u korist gostujućeg sastava.

TRI BODA ZA LIDERSKU POZICIJU: Višesava slavila protiv Poleta na gostovanju!

Foto: FK Višesava

Od samog starta meča krenulo se ofanzivno na obe strane. Nisu se štedeli igrači oba tima od prvog sudijskog zvižduka na meču.

Republika
 

Već posle šest minuta trese se mreža domaće ekipe. Višesava dolazi u vođstvo preko Jovana Simića. Šok za domaće igrače i navijače.

Rani gol je samo dodatno otvorio utakmicu. Nizale su se šanse na obe strane, ali se mreža Marića opet zatresla.

Igrao se 22. minut kada je Bojan Marković duplirao prednost svoje ekipe na 2:0. Odličnu igru Višesava kruniše sa dva brza gola protiv dotadašnjeg lidera na tabeli.

Bližio se kraj prvog dela igre, imali su igrači oba tima priliku da se upišu u strelce, ali nije bilo dobrog završnog udarca.

Posle odlične akcije i udarca Marka Jezdimirovića domaći smanjuju na 2:1.

Kada su svi mislili da će Višesava otići sa jednim golom prednosti na pauzu, David Janković stupa na scenu. Novi gol u mreži Poleta, ovoga puta golmana domaće ekipe savladava Janković za vraćanje dva gola prednosti svojoj ekipi. Gosti vode 3:1 na poluvremenu.

Drugo poluvreme još bolje od prvog, rastrčani igrači obe ekipe ušli su na teren kao da je sam početak meča.

Lopta je većinu vremena bila na sredini terena, i jedni i drugi su pokušavali dugim loptama da ugroze gol rivala. Nešto konkretniji bio je domaći sastav što im se isplatilo u 79. minutu kada su došli na samo gol zaostatka. Strelac za Polet bio je Boban Filipović.

Do kraja meča nije bilo promene rezultata, gosti nose sva tri boda u Bajinu Baštu. Ovom pobedom Višesava preuzela je lidersku poziciju od ekipe Poleta. Tim iz Rasne je sada na deobi drugog mesta sa ekipom Čajetine i zaostaju jedan bod u odnosu na lidera Zlatiborske okružne lige.

Polet (Rasna) - Višesava (Bajina Bašta) 2:3 (1:3)

Polet: Marić, Marijanović, Spasojević, Ršumović (od 7' N. Polić), D. Polić (od 75' Mitrović), Filipović, Ratković, Tanović, Nikolić (od 58' Cvetić), Matović (od 75' Marjanović), Jezdimirović.

Višesava: Aćimović, Andrić, Marković, Vuković (od 79' M. Simić), Petković, Mitrović, Janković, Tošić, J. Simić, Ivanović (od 87' Jugović), Malešević.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading