HAJDUK DOČEKUJE TVRĐAVU: Ove sezone iz Stapara niko nije otišao sa bodovima!

Autor:

Sport

08.11.2022

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 14. kolu Područne lige Sombor novi lider na tabeli ekipa Hajduka dočekuje tim Tvrđave iz Bača. Meč se igra u nedelju od 13 časova.

HAJDUK DOČEKUJE TVRĐAVU: Ove sezone iz Stapara niko nije otišao sa bodovima!

Foto: FK Hajduk Stapar

Duel dva tima koji se nalaze na suprotnim stranama na tabeli. Hajduk je usled kiksa Rusina opet na prvoj poziciji na tabeli, dok je ekipa Tvrđave u zoni ispadanja, na 15. poziciji.

Republika
 

Ekipa iz Stapara je i posle 13 odigranih mečeva jedini tim u ligi koji nema poraz. Sa skorom 10-3-0 drže prvo mesto na tabeli sa 33 boda. Prošle nedelje dotadašnji lider iz Ruskog Krstura poražen je na gostovanju ekipi Crvenka, pa je Hajduk pobedom na svom terenu izbio na prvo mesto na tabeli. 

Igrači Hajduka igraju odlično od starta sezone, prvo mesto na tabeli nije slučajno. I u ostalim kolonama na tabeli Područne lige Sombor vode glavnu reč. Po broju datih golova su prvi tim u ligi sa 38 pogodaka. Njihov golman loptu iz svoje mreže vadio je samo pet puta. Na domaćem terenu ekipa ima stopostotan učinak, sedam mečeva i isto toliko pobeda. Njihovi navijači od starta sezone samo su jednom imali prilike da vide kako lopta ulazi u njihovu mrežu.

U nedelju u Stapar stiže ekipa Tvrđave. Tim iz Bača ne igra dobro od starta sezone. Tri pobede i 10 poraza dovoljno je za 15. mesto na tabeli. Svi bodovi osvojeni su na domaćem terenu. Na gostovanjima u šest mečeva isto toliko poraza za igrač Tvrđave.

Prošlogodišnji član nižeg ranga ne može da se pohvali produktivnošću napadačke, a ni kvalitetom odbrambene linije. Mrežu protivnika u 13 mečeva zatresli su 14 puta, dok je u njihovom golu lopta završavala 26 puta.

Ovo će biti prvi međuosbni duel ove dve ekipe, oba tima su prošle godine bili članovi nižeg ranga. Sada se u višem rangu nalaze na suprotnim stranama, Hajduk je posle odlične prošle sezone nastavio sa dobrim igrama i u samom je vrhu tabele. Kod ekipe Tvrđave situacija je suprotna, ukoliko ne dođe do nekih promena na proleće predstoji im grčevita borba za opstanak u ligi.

Iz Stapara pred nedeljni meč poručuju: 

- U nedelju ugostićemo ekipu Tvrđave iz Bača, radi se o povratniku u PFL posle jedne sezone provedene u Opštinskoj ligi Bačke Palanke. Ne sme da nas zavara pozicija na tabeli jer se ne radi o naivnoj ekipi, ali na našem terenu smo mi gazde. Nadamo se fer i koretnoj igri od gostiju, sa naše strane će biti ispoštovani. Klub poziva sve svoje navijače i simpatizere da u što većem broju dođu na stadion jer će ova utakmica biti poslednja na na domaćem terenu u ovoj polusezoni. Da zajedno dođemo do titule jesenjeg prvaka!

Hajduk (Stapar) - Tvrđava (Bač)

Nedelja, 13.11. od 13 časova

Teren u Staparu

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading