KOTROMAN POVEO I STAO: Rampa sa tri gola rešila meč u svoju korist!

Autor:

Sport

18.10.2022

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U devetom kolu Zlatiborske okružne lige lider je gostovao ekipi Kotromana. Rampa je slavila posle preokreta rezultatom 3:1.

KOTROMAN POVEO I STAO: Rampa sa tri gola rešila meč u svoju korist!

Foto: FK Rampa Požega

Od samog starta ekipa Rampe krenula je silovito. Cicović je imao veliku šansu ali je lopta ostala na okviru gola. Već u sledećem napadu domaćin dolazi i vođstvo. Igrao se 10. minut kada je posle kornera Cukanović svladao Varagića za 1:0.

 

Posle primljenog gola Rampa dodaje gas i niže prilike ispred gola domaćina. Posle jednog opasnog napada i odbijene lopte od okvira gola natračava Mutavdžić i poravnjava rezultat na 1:1.

Do pred sam kraj prvog poluvremena rezultat je bio 1:1. U 44. minutu glavni sudija pokazuje na belu tačku. Penal za goste. Lopte se prihvata Mladen Nedeljković i rutinskim udarcem donosi prednost ekipi Rampe od 2:1.

Do kraja meča bilo je prilika na obe strane, ali su mrežu opet zatresli gostujući igrači. Igrao se 65. minut kada je iz slobodnjaka Vasilije Mladenović pogodio za konačnih 3:1.

Izjavu posle meča dao je kapiten gostiju Slobodan Mutavdžić:

- Ušli smo u utakmicu  motivisano i sa željom da zadržimo prvo mesto na tabeli. Imali smo dve dobre šanse na samom početku utakmice koje ne koristimo, za razliku od domaćina koji iz jedne kontre dolazi do kornera pa i do gola. To je bila opomena za nas da krenemo još jače da napadamo, ubrzo poravnjavamo rezultat, pa i stižemo do drugog pogotka u prvom poluvremenu. Drugo poluvreme mnogo lakše, kontrolišemo utakmicu postižemo još jedan pogodak i mirno privodimo kraju - rekao je Mutavdžić.

Utiske posle meča izneo je i predstavnik domaće ekipe predsednik kluba Nedeljko Masal:

- Pre svega, čestitke momcima Mokrogorcima koji se ne predaju i pred najjače protivnike uvek idu uzdignute glave.Takođe čestitke ekipi Rampe koja  je opravdala ulogu favorita i zasluženo odnela bodove iz Mokre Gore. Od početka su forsirali duge lopte i visok presing. Uspeli smo da ih iznenadimo i posle kornera Cukavac koristi priliku  i donosi nam prednost. Rampa stiže do izjednačenja iz sumnjivog penala i stižu i do prednosti, sa kojom odlaze na poluvreme.  Borili smo se do kraja meča, ali je umor učinio svoje. Želim da naglasim da mnoge ekipe Zlatiborskog okruga trpe rane neiskusnih sudija sa kojima nema i nije niko radio prethodnih godina. Napred Kotroman.

Foto: OFK Kotroman

OFK Kontroman Mokra Gora

 

OFK Kotroman (Mokra Gora) - Rampa (Požega) 1:3 (1:2)

OFK Kotroman: Turudić, Bogdanović, Ćućula (od 86' Kojadinović), Radivojević (od 78' Jovičić), Tomašević, Đokić, Glibetić, Cukavac, Marjanović, Spasojević, Stanić.

Rampa: Varagić, B. Cvijović, Mladenović (od 85' R. Jovičić), Vesić, Ignjatović, Nedeljković (od 70' M. Cvijović), Mutavdžić, Pavlović, Savić (od 46' Stojković), Vesić (od 55' Dimitrijević).

- Zlatiborska okružna liga, 9. kolo:

Jedinstvo (Kalenić) - Perućac (Perućac) 0:1

Bakionica (Bakionica) - Čajetina (Čajetina) 1:1

Sečica (Seča reka) - Polet (Rasna) 0:1

Prvi partizan (Užice) - Omladinac (Zdravčići) 1:0

Tara (Kremna) - Sloga (Sjenica) 3:4

Višesava (Bajina Bašta) - Avijatičar Vranjani (Vranjani) 9:1

OFK Koroman (Mokra Gora) - Rampa (Požega) 1:3

Ježevica ( Velika Ježevica) - Gorobilje (Gorobilje) 1:0

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading