UMKA NASTAVILA TRKU ZA PRVO MESTO: Rezervista Stojković strelac pobedničkog gola!

Autor:

Sport

16.10.2022

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi Prve Beogradske lige (grupa A) igran je u Boljevcima. Umka je gostovala ekipi Posavac Tišma i slavila je rezultatom 2:1.

UMKA NASTAVILA TRKU ZA PRVO MESTO: Rezervista Stojković strelac pobedničkog gola!

Foto: FK Umka

Od prvog minuta tim sa Umke pokazao je svoje ambicije.

 

Sjajno su otvorili utakmicu i pretili više puta, međutim bez realizacije. Hitri Nikolić na inicijativu kapitena Čkreba donosi vođstvo ekipi Umke u 24. minutu.

Tri minuta kasnije domaći ostaju sa igračem manje na terenu. Miloš Pavlović je ranije na tuširanje poslao Filipa Belaka. Domaći brojčano oslabljeni se nisu predavali.

Pet minuta nakon isključenja, Boban Stojanović postiže pogodak za Posavac i poravnava rezultat.

Na startu drugog dela igre Ivan Stojković zamenio je Stefana Đorđevića i to se na kraju ispostavilo kao odličan potez trenera Bacića. Pomenuti igrač je u 75. minutu doneo prednost ekipi Umke. Meč je i završen tim rezultatom.

U Boljevcima je viđen pravi takmičarski meč sa dosta duela. Glavni sudija je na ovom meču je pokazao čak devet žuta kartona što je još jedan pokazatelj da je viđen jako borben meč.

Posle meča izjavu je dao igrač Umke, Čedomir Nikolić:

- Očekivano teška utakmica protiv raspoloženog protivnika. Sjajno smo počeli i prema svemu prikazanom zaslužili ceo plen. Posebna zahvalnost našim navijačima koji su i ovog puta imali velikog udela u našem pohodu na tri boda. 

Posavac Tišma - Umka 1:2 (1:1)

Posavac Tišma: Ilievski (80' Novaković), Belak, Janković (od 51' Popović), Mančić, Danić, Radović, Stojanović, Rauković (od 80' Vukojičić), Krsmanović, Nenadović.

Umka: Kovač, Đorđević, Škorić, Đorđević (od 46' Stojković), Stanković, Aničić, Nikolić (od 65' Vanević), Radosaljević, Jovanović, Čkrebo (od 84' Biorac), Trninić (od 84' Radojević).

- Prva Beogradska liga - "grupa A", 9. kolo:

Heroj Polet - Beograd Karaburma 1:3

Borac Ostružnica - KFK Ravna gora 4:0

Balkan Mirijevo - Dunav 2:0

Posavac Tišma - Umka 1:2

Poštar Zvezdara - Siti Sport Klub 0:1

Šećeranac Ada - Bratstvo 8:0

BSK 1925 - Busije 3:0

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading